Libnet.ro
UNICEF

12:30

Simona Halep, DEZVALUIRI despre viata personala: Cand vrea sa devina mama si cati copii isi doreste

B1 B1,
Simona Halep, DEZVALUIRI despre viata personala: Cand vrea sa devina mama si cati copii isi doreste

Simona Halep a dezvaluit, intr-un interviu pentru The Guardian, ca pana acum si-a dedicat intreaga viata tenisului, insa peste zece ani isi doreste sa aiba o familie si trei copii. Tot ce am. continuă pe B1

Simona Halep, pentru The Guardian: Tot ce am facut n viata pna acum a fost pentru tenis, peste 10 ani as vrea sa am trei copii si sa stiu ca am dat totul pentru tenis

Simona Halep a povestit, intr-un interviu pentru The Guardian, despre faptul ca tot ceea ce a facut in viata a fost pentru tenis, subliniind ca peste zece ani isi doreste sa aiba o familie, cu trei copii.

Simona Halep, intr-un material pentru The Guardian: Peste zece ani as vrea sa am trei copii si sa stiu ca am dat totul pentru tenis

Simona Halep a povestit, intr-un interviu pentru The Guardian, despre faptul ca tot ceea ce a facut in viata a fost pentru tenis, subliniind ca peste zece ani isi doreste sa aiba o familie, cu trei.

Simona Halep pentru WTA Insider: Nu vreau antrenor pentru urmatoarele trei-patru luni, simt ca nu vreau sa ma leg de nimeni

Inainte de debutul in sezonul 2019 din circuitul WTA, Simona Halep a oferit un interviu celor de la WTA Insider in care vorbeste despre mai multe aspecte ale carierei sale. Liderul mondial a precizat, printre altele, ca nu va avea antrenor in urmatoarele trei-patru luni, simtind ca nu vrea sa se mai lege de nimeni. Atunci cand ai antrenor trebuie sa-i fi dedicat acelei persoane si sa faci totul pentru antrenor si pentru echipa, a fost de parere Simona.

Simona Halep, interviu in The Guardian: Am sacrificat totul pentru tenis! Cati copii vrea sa aiba dupa ce se lasa de sport

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a acordat un interviu pentru publicatie britanica The Guardian, in care a vorbit despre sacrificiile facute pentru a ajunge numarul 1 mondial.

Inca doua zile libere pentru Simona Halep la Sydney. Cand debuteaza in noul sezon!

Simona Halep a ajuns la Antipozi inca din prima zi a noului an si pregateste intens debutul in noul sezon competitional.

Simona Halep rupe tacerea: Ce a spus despre relatia cu fostul antrenor Darren Cahill

Simona Halep se pregateste sa inceapa primul turneu pe 2019, dar o face fara antrenor. Motivul despartirii de Darren Cahill a fost un mister, pana acum. De cateva zile, Simona Halep se afla in Australia. in aceasta saptamana, va incepe sezonul 2019 cu turneul de la Sydney. Aflata in cel mai populat oras de pe [] .

Mai avem de asteptat! Organizatorii au anuntat cand va juca Simona Halep primul ei meci de la Sydney

Dupa mai mult de doua luni de pauza, liderul mondial al clasamentului WTA, Simona Halep, va incepe sezonul 2019 cu turneul de la Sydney.

Simona Halep a scapat de o adversara puternica, care s-a retras de pe tabloul de la Sydney

Simona Halep revine pe teren saptamana viitoare, cand va juca la turneul de la Sydney, unde intra direct in turul secund.

FOTO Simona Halep, imagini de colectie la Sydney. S-a aflat cine o insoteste pe jucatoarea noastra in Australia

Simona Halep se afla in Australia, unde va reveni in circuitul tenisului feminin saptamana viitoare, cand va lua startul la turneul de la Sydney.

VIDEO Simona Halep, imagini de colectie la Sydney. S-a aflat cine o insoteste pe jucatoarea noastra in Australia

Simona Halep se afla in Australia, unde va reveni in circuitul tenisului feminin saptamana viitoare, cand va lua startul la turneul de la Sydney.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,276 seconds )