Libnet.ro
UNICEF

17:30

SOC iN SHOWBIZ: Mara Banica, GRAV ACCIDENT RUTIER! 1% sanse de SUPRAVIETUIRE

B1 B1,
SOC iN SHOWBIZ: Mara Banica, GRAV ACCIDENT RUTIER! 1% sanse de SUPRAVIETUIRE

Mara Banica a trait prin tragedia vietii ei in urma cu doar cativa ani!Data de 26 septembrie 2003 va fi o zi pe carecu siguranta nu o va uita niciodata. Jurnalista a facut dezvaluiri socante. continuă pe B1

Un politist a provocat un grav accident rutier, incercand sa evite un caine care i-a sarit in fata. Doua persoane au murit

Barbatul de 35 de ani este cercetat pentru ucidere din culpa, dupa ce a incercat sa evite un caine care a sarit in fata masinii pe care o conducea, si a patruns pe contrasens, unde a lovit frontal un autovehicul care circula regulamentar.

Cinci persoane, intre care un copil, ranite grav intr-un accident rutier produs in Ialomita

Cinci persoane, intre care un copil, au fost ranite grav, luni dupa-amiaza, intr-un accident rutier .

Un motociclist a fost operat pe inima in mijlocul strazii, dupa ce a fost implicat intr-un grav accident rutier

Un motociclist a fost implicat intr-un accident rutier grav, care s-a petrecut in comitatul Cheshire, Marea Britanie. Un chirurg si-a asumat un risc urias si l-a operat pe motociclist pe inima, la fata.

Grav accident produs de un politist. A ucis doi oameni incercand sa evite un caine

Un politist a provocat un grav accident de circulatie, in Draganesti, in timp ce incerca sa evite un caine care i-a sarit in fata. Agentul aflat in timpul liber a intrat cu masina int-un autoturism.

Accident rutier in baza militara Mihail Kogalniceanu, unde sunt cantonati americanii. Un camion condus de un sofer turc s-a rasturnat

Un accident rutier a fost inregistrat in baza militara de la Mihail Kogalniceanu, judetul Constanta. Un camion s-a rasturnat pe un drum laturalnic care face legatura intre baza si aeroport, din datele Politiei.

Accident rutier grav pe Autostrada Soarelui. O persoana a murit, iar doua sunt incarcerate

Accidentul rutier s-a produs la kilometrul 180, pe sensul de mers Bucuresti-Constanta. La fata locului intervin echipajele de la descarcerare.

ATENTIE: Trafic restrictionat pe Autostrada Soarelui dupa un GRAV ACCIDENT!

Atentie soferi! Traficul rutier este restrictionat, duminica dimineata, pe sensul catre litoral al Autostrazii Soarelui, in zona localitatii Borcea, judetul Calarasi, dupa ce trei masini s-au ciocnit,.

Accident cumplit pe DE 581. O familie din Iasi la un pas de moarte

O familie din judetul Iasi a fost implicata intr-un grav accident rutier ce a avut loc vineri dupa amiaza pe Drumul European 581, pe raza localitatii Costesti din judetul Vaslui.

FOTO Grav accident de circulatie in Italia. Un tanar roman a murit pe loc, iar sotia acestuia a fost grav ranita

Un tanar in varsta de 32 de ani din Baia Sprie judetul Maramures) si-a pierdut viata intr-un teribil accident de circulatie in Italia. Tudor Buda se afla pe un scuter impreuna cu sotia lui, cand a pierdut controlul si a alunecat sub rotile unei masini care circula din partea opusa. Tanarul a murit pe loc, iar sotia lui se afla in stare grava la spital.

Accident rutier cauzat de viteza excesiva. O persoana a murit, alte doua au fost transportate la spital

Accidentul rutier, soldat cu trei victime, s-a produs pe fondul vitezei excesive. Soferul, in varsta de 30 de ani, a pierdut controlul autoturismului.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )