Libnet.ro
UNICEF

10:15

Adevarul despre relatia lui CRISTI BORCEA: O iubeste ca un nebun! VALENTINA PELINEL a aflat totul despre COPIL (GALERIE FOTO)

B1 B1,
Adevarul despre relatia lui CRISTI BORCEA: O iubeste ca un nebun! VALENTINA PELINEL a aflat totul despre COPIL (GALERIE FOTO)

Cunoscutul jurnalist Cristi Brancu a vorbit recent despre relatia spumoasa dintre Cristi Borcea si Valentina Pelinel. Acesta a dezvaluit ca desi controversatul om de afaceri este cunoscut pentru multiplele sale. continuă pe B1

Cum a inceput relatia de iubire dintre Cristi Borcea si Valentina Pelinel. Dinamovistul a pus ochii pe ea in ziua in care i-a devenit nas

Cristi Borcea si Valentina Pelinel se cunosteau cu mult inainte ca acestia sa se indragosteasca iremediabil si sa faca trei copii impreuna. Afaceristul a fost prieten cu cuplul dintre aceasta si fostul ei sot. Se pare ca toata chimia intre actualii soti a fost descoperita chiar in ziua nuntii Valentinei cu Boureanu, in anul 2007.

Fosta sotie a lui Cristi Borcea cheltuie sute de mii de dolari, in SUA. si alte arogante scumpe

Alina Vidican, fosta sotie a lui Cristi Borcea, cheltuie sute de mii de dolari, in SUA, unde este situata de ceva vreme. Blondina a trecut peste trauma divortului si se rasfata zi de zi. Fosta sotie a lui Cristi Borcea cheltuie sute de mii de dolari, in SUA Cristi Borcea si Alina Vidican s-au casatorit .

AROGANTA lui Cristi Borcea! UNDE a dus-o pe Valenina Pelinel de ZIUA EI! Toti au ramas MASCA!

Proaspat iesit din inchisoare, Cristi Borcea vrea sa petreaca cat mai mult timp alaturi de sotia sa, Valentina Pelinel.

Ce mesaj le-a transmis Antonia la TV parintilor lui Alex Velea. Asta spune tot despre relatia lor

Antonia a fost invitata recent in emisiunea La Maruta, al carui prezentator este chiar Catalin Maruta, acolo unde a fost supusa unei probe foarte interesante de cantat. insa, Antonia a profitat de ocazie si a tinut sa le faca o declaratie socrilor. Ce mesaj le-a transmis Antonia la TV parintilor lui Alex Velea? Declaratia de .

S-A AFLAT ADEVARUL despre DIVORTUL lui CABRAL! De ce S-A TERMINAT, de fapt, casnicia indragitului PREZENTATOR de la PRO TV

Cabral 42 de ani) este unul dintre cei mai indragiti prezentatoride la Pro TV. El se afla la al doilea mariaj.

Un doctor cunoscut din Romania, adevarul despre efectele cafelei: Sa eliminam aceste idei!

Sa povestim despre cafea. Povesti adevarate - atentie aceste povesti au suport stiintific!, scrie doctorul Laurentiu Belusica, pe blog. Cafeaua contine peste 1000 de substante identificate, in afara de.

Cifrele care se repeta in data nasterii tale dezvaluie adevarul despre destinul tau. Iata semnificatiile

Numerologii sustin ca cifrele care se repeta in data nasterii ne dezvaluie informatii pretioase despre destinul nostru. Astfel, orice numar poate avea un mesaj ascuns daca apare de doua sau de mai multe ori.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2512 seconds )