Libnet.ro
UNICEF

13:00

Agonia solistei The Cranberries: Era ingrozitor de depresiva inainte de a muri. Artista a vorbit despre problemele psihice si o tentativa de suicid

Adevărul Adevărul,
Agonia solistei The Cranberries: Era ingrozitor de depresiva inainte de a muri. Artista a vorbit despre problemele psihice si o tentativa de suicid

Dolores ORiordan, solista trupei The Cranberries, care a fost gasita moarta intr-o camera de hotel din Londra, traversa o perioada extrem de dificila si era depresiva, potrivit prietenilor apropiati. De altfel, artista a vorbit deschis despre multiplele probleme psihice de care suferea si chiar a dezvaluit ca a incercat sa-si puna capat vietii. continuă pe Adevărul

Noi detalii in cazul mortii subite a solistei The Cranberries, Dolores ORiordan

E doliu in muzica britanica, dupa ce indragita solista a trupei The Cranberries, Dolores O'Riordan, a murit subit, luni, la Londra. Nu se cunosc detalii despre cauzele mortii, iar.

Veste care ii va intrista pe fanii solistei de la The Cranberries. Ce nu a mai apucat artista sa faca

Dolores O'Riordan, solista trupei The Cranberries, care s-a stins din viata luni la doar 46 de ani, avea planuri mari din punct de vedere muzical. Una dintre cele mai de succes piese ale trupei,.

Primul mesaj al trupei The Cranberries dupa moartea solistei Dolores ORiordan: Suntem devastati

Membrii trupei irlandeze The Cranberries au avut prima reactie dupa moartea solistei Dolores ORiordan, precizand ca sunt devastati de tragica veste.

S-A AFLAT! Care a fost cauza mortii solistei trupei The Cranberries! Informatii incredibile de ultima ora

Solista formatiei The Cranberries care a murit luni seara, traversa o perioada foarte dificila si se lupta cu depresia, spun prietenii artistei. Acestia au facut declaratii noi care ar putea duce la.

Reactii dupa moartea socanta a solistei trupei The Cranberries

Solista trupei The Cranberries a murit in mod complet neasteptat la varsta de doar 46 de ani in Londra. Mai multe persoane care au apreciat-o pe artista i-au adus niste ultime omagii.

De ce a murit de fapt Dolores ORiordan, solista trupei The Cranberries

Soc in lumea muzicii, dupa ce indragita solista a trupei The Cranberries, Dolores ORiordan, a murit subit, luni, la Londra. Dolores, in varsta de 46 de ani se afla in.

Dolores ORiordan, solista formatiei The Cranberries, a murit la 46 de ani

Solista trupei The Cranberries, Dolores ORiordan, a murit la Londra, la varsta de 46 de ani, anunta BBC. Stirea a fost confirmata de purtatorul de cuvant al artistei.

Dolores ORiordan, solista formatiei The Cranberries, a murit, la 46 de ani

Solista trupei The Cranberries, Dolores ORiordan, a murit la Londra, la varsta de 46 de ani, anunta BBC. Stirea a fost confirmata de purtatorul de cuvant al artistei.

Dolores ORiordan, solista formatiei The Cranberries, a murit, la 46 de ani VIDEO

Solista trupei The Cranberries, Dolores ORiordan, a murit luni, la Londra, la varsta de 46 de ani, anunta BBC. Stirea a fost confirmata de purtatorul de cuvant al artistei.

Doliu in lumea muzicii! Solista trupei The Cranberries a murit la 46 de ani

Doliu in lumea muzicii! Solista trupei The Cranberries,Dolores ORiordan, a murit. Artista avea doar 46 de ani Un purtator de cuvant al artistei a confirmat informatia ca artista irlandeza.

ştiri din Monden

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )