Libnet.ro
UNICEF

01:05

Andreea Balan, detalii despre nunta si botez: Voi avea trei rochii. Cine vor fi nasii si cand au loc evenimentele

Adevărul Adevărul,
Andreea Balan, detalii despre nunta si botez: Voi avea trei rochii. Cine vor fi nasii si cand au loc evenimentele

Cantareata Andreea Balan 35 de ani) a oferit detalii despre nunta si botezul fetitei ei si a actorului George Burcea 31 de ani), Clara Maria cinci luni), care vor avea loc in septembrie, si a dezvaluit cine vor fi nasii. continuă pe Adevărul

DRAMA continua pentru ANDREEA BALAN! Veste TRAGICA la 4 luni dupa ce a trecut pe langa MOARTE! Nu mai pot

Celebra cantareata Andreea Balan nu a scapat de necazuri, la 4 luni dupa ce a fost la un pas d moarte. Vedeta a primit o veste trista din partea medicilor. Andreea nu va mai putea sa faca alti copii.

Cate fete au cazut victime criminalului din Caracal. Ultimele detalii despre ororile din casa lui Gheorghe Dinca

Anchetatorii informeaza presa ca au inceput sa elucideze crimele din Caracal. Pe masura ce se adancesc in acest caz, descopera ca ar putea fi vorba de mult mai multe victime decat s-a crezut initial. Pana acum, se stie ca trei fete au fost ucise, iar Gheorghe Dinca este principalul suspect. Primele rezultate ale testelor ADN .

Andreea Balan si George Burcea ii vor avea nasi pe Temisan si Monica Davidescu. Cum au reactionat cei doi: Eu nu puteam fi acolo, pentru ca aveam...

Andreea Balan se pregateste sa ajunga la altar la mijlocul lunii septembrie, urmand sa devina si in fata lui Dumnezeu sotia lui George Burcea, tatal celor doua fetite ale sale. Pe langa nunta, cei doi.

CUTREMURUL APOCALIPTIC e aproape! Nostradamus a prezis TOTUL! Detalii despre PROFETIA care iNGROZESTE planeta

Celebrul profet Nostradamus a prezis ce va urma sa se intample in toata lumea, in acest an. NUNTA ANULUI iN ROMANIA! SIMONA HALEP A FOST DATA DE GOL! ALESUL ESTE CELEBRUL MILIONAR Dupa scrierile lui,.

O noua parcare pentru bucuresteni. Gabriela Firea a oferit detalii despre noua constructie - GALERIE FOTO

Bucurestenii vor avea 500 de noi locuri de parcare. Gabriela Firea, primarul Capitalei, a anuntat printr-o postare pe pagina de Facebook constructia unei noi parcari de tip parkride. Aceasta va fi construita la.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.196 seconds )