Libnet.ro
UNICEF

21:30

Andreea Marin, despre o noua SARCINA: Varsta nu mai e...

B1 B1,
Andreea Marin, despre o noua SARCINA: Varsta nu mai e...

Dupa ce anul trecut fosta zana a surprizelor si-a gasit o noua iubire, la inceput de 2018, a dezvaluit ca este deschisa oricarei posibilitati de a deveni din nou mama. in emisiunea. continuă pe B1

Marcel Toader, primele declaratii despre noua sa relatie: S-a intamplat!

Marcel Toader rupe tacerea in sfarsit, dupa zvonurile care au circulat intens in ultima perioada despre noua sa iubire. Despre afacerist s-a vehiculat ca ar avea o relatie cu artista de.

Sedinta de URGENTA la MAI dupa scandalul politistului-pedofil. PNL cere demisia lui Carmen Dan

Sedinta de urgenta la Ministerul de Interne MAI) dupa scandalul de amploare declansat dupa ce s-a aflat ca barbatul suspectat ca a agresat doi copii in Capitala este agent in cadrul Brigazii.

Adevarul Live, ora 11.00. Ecaterina Andronescu, despre restructurarea Guvernului Tudose. Mai rezista Dragnea la sefia PSD?

Senatoarea Ecaterina Andronescu vorbeste, de la ora 11. 00, la Adevarul Live, despre posibila restructurare sau remaniere a Guvernului Tudose, tensiunile din PSD si candidatul formatiunii la prezidentialele din 2019.

Sedinta de URGENTA la MAI dupa scandalul politistului-pedofil! Carmen Dan, ULTIMATUM pentru seful Politiei Romane

00 Ministrul Carmen Dan a decis primele masuri dupa scandalul iscat in jurul pedofilului care s-a dovedit a fi agent in cadrul Brigazii Rutiere. Ministrul a cerut sefului Politiei.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2104 seconds )