Libnet.ro
UNICEF

16:30

Botezatu a aruncat bomba! A dezvaluit care este motivul pentru care Bianca Dragusanu s-a maritat cu Alex Bodi

B1 B1,
Botezatu a aruncat bomba! A dezvaluit care este motivul pentru care Bianca Dragusanu s-a maritat cu Alex Bodi

Bianca Dragusanu nu mai este o burlacita. De curand a intrat in randul femeilor maritate. Vedeta s-a casatorit cu Alex Bodi, asta dupa ce relatia lor a trecut prin mai multe incercari. continuă pe B1

Simona Halep lucreaza de doi ani cu un pshiholog. Care este motivul pentru care a apelat la acest refugiu

Duminca seara, in cadrul emisiunii Garantat 100%, Simona Halep a vorbit despre cum incearca sa compenseze faptul ca este o persoana mai emotiva.

Motivul pentru care Viorica Dancila nu a mai vrut sa se alieze cu Victor Ponta: Mincinos si duplicitar!

Viorica Dancila a reactionat dupa ce Victor Ponta a postat pe Facebook un mesaj in care sustine ca premierul i-a cerut sprijinul si i-ar fi propus intrarea la guvernare a Pro Romania. Dancila a precizat ca nu a mai vrut sa se alieze cu Ponta pentru ca este mincinos si duplicitar. Viorica Dancila nu a .

Motivul pentru care solistul de la Carlas Dreams a divortat de mama copilului sau. Totul a fost tinut secret

Solistul de la Carlas Dreams se bucura de succes si multi dintre cei care ii asculta melodiile cred ca acesta duce o viata lipsita de griji. Daca din punct de vedere financiar o duce foarte bine, nu la fel stau lucrurile si pe plan sentimental. Andrei Tarus a divortat de sotia lui in mare secret, .

Mocanita a deraiat din nou, pe Valea Vaserului. Turistii au sunat la 112. Care este bilantul accidentului

Un vagon al Mocanitei a deraiat din nou, pe Valea Vaserului. La sase zile de cand batranul tren turistic a sarit de pe sine, un alt incident a venit cu pasi repezi. Turistii au sunat la 112. Care este bilantul accidentului? Mocanita a deraiat din nou, pe Valea Vaserului Un vagon al Mocanitei de pe .

Meghan Markle nu mai e invitata la petrecerile prietenilor Printului Harry. Care e motivul

Meghan Markle nu este o persoana agreata de multi, dorind sa traiasca, in pofida etichetei regale, dupa cum doreste. Criticata de multi si barfita de foarte multi, au iesit la iveala noi detalii despre viata sociala a cuplului regal Markle si Harry. Conform presei britanice, ducesa de Sussex nu mai e invitata la petrecerile prietenilor .

Pe cuvant, cu Ana Iorga. Care este pluralul cuvantului seminar

Cele doua forme de plural, respectiv seminareseminarii au circulat impreuna si inca se mai folosesc. Unii vorbitori le consdera forme distincte de plural pentru fiecare dintre sensurile substantivului seminar. Un.

Precizari IGSU, dupa ACCIDENTUL NUCLEAR din Rusia: Care este RISCUL DE RADIATII in Romania

Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta transmite ca nu exista date care sa confirme sau sa indice existenta unor factori de risc radiologic pentru populatia de pe teritoriul Romaniei sau mediu.

Angela Merkel spune ca Germania este pregatita pentru un Brexit fara acord

Angela Merkel a anuntat duminica faptul ca il primeste pe Boris Johnson miercuri seara, pentru a discuta despre despartirea Regatului Unit de Uniunea Europeana UE), si a dat asigurari ca Germania este pregatita de un divort fara acord no deal), relateaza AFP.

HOROSCOP. Zodiile care mint si insala. Care este cea mai alunecoasa zodie si cine se vrea mereu in centrul atentiei?

Increderea este de mare pret intr-o relatie de cuplu. Afla mai jos care sunt zodiile predispuse la minciuna si la inselat. Incepem in ordine inversa. Locul 5:.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )