Libnet.ro
UNICEF

14:45

Cat de sarac a fost Jador. Primele imagini din casa parinteasca (VIDEO)

B1 B1,
Cat de sarac a fost Jador. Primele imagini din casa parinteasca (VIDEO)

Jador a publicat primele imagini din casa parinteasca. Cat de amarat a fost? Manelistul a dezvaluit ca parintii lui au avut cancer. Remus Ionut Dumitrescu, alias Jador, a povestit desprea copilaria grea pe. continuă pe B1

Primele imagini video cu momentul accidentului grav produs in judetul Vrancea, in urma caruia doua persoane au decedat si alte 11 au fost ranite (VIDEO)

Primele imagini video cu momentul accidentului grav produs in judetul Vrancea marti dimineata, in urma caruia doua persoane au murit si alte 11 au fost ranite, au ajuns in spatiul public. Se poate vedea mom.

Primele imagini cu criminalul care a incendiat adolescenta din Mehedinti: Va iubesc, adio!

Antena 3 a prezentat, in exclusivitate, primele imagini cu criminalul in serie care i-a dat foc unei adolescente din Mehedinti.

Primele imagini cu Mario Fresh dupa bataia de la Mamaia. Cum arata acum iubitul Alexiei Eram (GALERIE FOTO)

Maria Fresh si Jador au fost implicati intr-un scandal de proportii duminica dimineata, in parcarea unui club din zona de nord a statiunii Mamaia. Cei doi artisti au fost batuti de un grup de barbati.

Augustin Viziru a devenit tatic pentru prima data. Imagini adorabile cu fetita actorului (GALERIE FOTO-VIDEO)

Augustin Viziru a devenit taticul unei fetite superbe si extrem de mandru de minunea din viata lui a publicat si primele imagini cu bebelusul. Micuta a primit numele de Maria Petre-Viziru, este primul copil al ac.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )