Libnet.ro
UNICEF

00:06

Cea mai buna reteta de MICI din cate exista: Uite MARELE secret!

B1 B1,
Cea mai buna reteta de MICI din cate exista: Uite MARELE secret!

Marele secret a fost dezvaluit si e extrem de simplu. Daca respectati o serie de indicatii, va veti bucura de cei mai aromati si deliciosi mici pe care i-ati gustat vreodata! DIVORTUL ANULUI! ANAMARIA. continuă pe B1

RETETA ZACUSCA de ciuperci. Cum faci cea mai buna zacusca de ciuperci pentru iarna! Secretul pe care trebuie sa-l stie orice gospodina

RETETA ZACUSCA de ciuperci. incearca o reteta de zacusca de ciuperci de iarna cu un gust deosebit si, in plus, rapid de preparat. RETETA ZACUSCA de ciuperci. Ingrediente pentru zacusca de.

Eurodeputatul PNL Marian-Jean Marinescu: Cea mai buna miscare politica pentru Romania ar fi sa schimbe portofoliul din Comisia Europeana cu cel al Ungariei

Eurodeputatul liberal Marian-Jean Marinescu considera ca ce amai buna miscare a Guvernului, dupa scandalul cu Rovana Plumb de la Bruxelles, ar fi sa schimbe portofoliul din Comisia Europeana cu cel al.

Raluca Turcan: Am pregatit cea mai puternica motiune de cenzura din ultimii 30 de ani Tineti minte - 10.10 va fi ultima data cand ne vom adresa Vioricai Dancila cu titulatura de prim-ministru

Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan a declarat, sambata, la Iasi, ca motiunea de cenzura depusa de Opozitie este cea mai puternica din ultimii 30 de ani, transmite Agerpres.

A murit cea mai batrana broasca testoasa din Africa. Avea 344 de ani

Cea mai batrana broasca testoasa din Africa a murit la varsta de 344 de ani, la palatul regelui traditional din orasul nigerian Ogbomoso, Oba Jimoh Oyewunmi.

HOROSCOP OCTOMBRIE: Zodiile care vor avea cea mai buna luna

Luna Octombrie aduce fericire pentru trei semne zodiacale. Iata cine sunt norocoasele horoscopului in aceasta luna. HOROSCOPGEMENI - Incepe o luna plina de energie pozitiva pentru tine. Radiezi.

Locuri de munca in octombrie: de ce este aceasta luna cea mai buna pentru candidati

Sezonalitatea are un impact important in gasirea jobului dorit, iar candidatii trebuie sa stie ca fiecare luna vine cu provocarile si oportunitatile ei pe piata muncii. Daca esti deja in cautarea unui job sau daca vrei sa incepi in luna octombrie, iata.

Cea mai buna varza murata. Cata sare se adauga si cand se face prima pitroceala

Pusa la murat dupa reteta celebrului Radu Anton Romna, varza murata iese un deliciu. Regretatul gastronom ii invata pe romani cum sa acreasca varza pentru iarna, dar si ce condimente sa adauge pentru a iesi gustoasa.

Alexandra, cea mai tanara victima a accidentului din Ialomita, n-a mai apucat sa sarbatoreasca in familie. Ce eveniment important s-ar fi inamplat peste cateva zile

Incep sa iasa la lumina detalii cutremuratoare despre victimele teribilului accident rutier care s-a produs in judetul Ialomita. Cea mai tanara victima a accidentului este Alexandra, care la 22 de ani facea naveta de un an si se gandea sa isi cumpere un autoturism pentru a nu mai fi nevoita sa calatoreasca zilnic cu microbuzul .

Strategia lui Trump in afacerea Ucrainagate: Atacul este cea mai buna aparare

In eforturile de combatere a unei posibile proceduri de destituire, presedintele Donald Trump a adoptat un argument zdrobitor pentru a-si apara solicitarile adresate autoritatilor ucrainene de a-i investiga pe candidatul democrat la alegerile prezidentiale Joe Biden, pe care l-a numit dreptul sau absolut de a cere liderilor straini sa il ajute sa eradicheze coruptia.

Cea mai ciudata forma de protest: de ce au decis sa nu mai faca copii

O tanara din Canada a initiat un protest prin care ameninta ca nu va mai face copii. Nu a durat mult pana cand intentia a facut valuri online si a inspirat un trend. Numarul tinerilor ingrijorati de schimbarile climatice si protectia mediului a explodat in ultimii ani. Din pacate, exista in continuare guverne importante care .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )