Libnet.ro
UNICEF

18:15

Dan Puican, primul sot al Stelei Popescu: Cand ne-am despartit mi-am jurat ca nu ma voi mai casatori cu alta actrita, pentru ca nu va mai exista alta la fel de buna

Adevărul Adevărul,
Dan Puican, primul sot al Stelei Popescu: Cand ne-am despartit mi-am jurat ca nu ma voi mai casatori cu alta actrita, pentru ca nu va mai exista alta la fel de buna

Actorul si regizorul Dan Puican 83 de ani), primul sot al Stelei Popescu, a marturisit ca actrita a fost dragostea tineretii sale si ca au ramas foarte apropiati. Mai mult, acesta a dezvaluit ca sambata ar fi trebuit sa ia masa impreuna. continuă pe Adevărul

Ozana Barabancea a fost sambata la priveghiul Stelei Popescu. Cand a iesit, le-a spus ceva jurnalistilor

Ozana Barabancea a venit sa ii aduca un omagiu Stelei Popescu la Teatrul Constantin Tanase, acolo unde a fost depus trupul neinsufletit al regretatei artiste. Ozana Barabancea a ales o.

Mesajul primului sot al Stelei Popescu la disparitia actritei

Stela Popescu urma sa ia masa sambata impreuna cu primul sau sot, regizorul Dan Puican, si nevasta acestuia. Acesta a declarat ca actrita a fost dragostea sa din tinerete. Am fost noua.

Dezvaluire uluitoare facuta de primul sot al actritei Stela Popescu. Ce urma sa faca artista sambata

Dezvaluire uluitoare facuta de primul sot al Stelei Popescu. Regizorul Dan Puican a transmis un mesaj emotionant si a marturisit ca actrita ar fi trebuit sa ajunga la masa la el, in cursul zilei de.

Caru' cu vedete: Viata legendara a Stelei Popescu! Filmele pe care nimeni n-ar trebuie sa le rateze; Horia Brenciu i-a cerut sotiei al cincilea copil; Andreea Marin a scapat kilogramele de sub control

Ce bine seamana cu mamele lor. arca ar fi clonele lor! Gillian Anderson si Reese Witherspoon sunt foarte mandre de fiicele lor care le. Ce spune primul sot al Stelei Popescu la moartea artistei. Dan Puican s-a intalnit cu partenerul de scena al Stelei, Alexandru Arsinel, dar si cu.

Stela Popescu a murit. Cine este primul sot al actritei care a murit joi

Stela Popescu era casatorita de opt ani cu regizorul Dan Puican, cand si-a intalnit marea iubire a vietii ei, pe cunoscutul textier Puiu Maximilian. Dupa cateva .

Stela Popescu a murit. Cine este primul sot al marii actrite

Stela Popescu era casatorita de opt ani cu regizorul Dan Puican, cand si-a intalnit marea iubire a vietii ei, pe cunoscutul textier Puiu Maximilian. Dupa cateva .

Cine este fiica adoptiva a Stelei Popescu

Stela Popescu nu a avut copii, insa a infiat-o pe fata fratelui fostului ei sot, Puiu Maximilian. Fiica adoptiva a Stelei Popescu, Doina Maximilian, este casatorita cu celebrul actor Radu Gheorghe.

De ce nu a fost acoperit sicriul Stelei Popescu la Teatrul Constantin Tanase

Trupul neinsufletit al Stelei Popescu a fost depus la Teatrul Constantin Tanase din Capitala intr-o masina morturara, urmand sa stea acolo pana sambata seara, cand marea.

Ion Iliescu, dupa moartea Stelei Popescu: Era o fata frumoasa, plina de viata si de verva. Este o mare pierdere pentru teatru romanesc

Fostul presedinte Ion Iliescu a spus, pentru Agerpres, ca a ramas uluit cand s-a anuntat vestea mortii Stelei Popescu, despre care spune ca a pretuit-o in mod deosebit si ca era o fata frumoasa, plina de viata si de verva si ca este o pierdere pentru teatrul romanesc.

Realizator TV, despre Stela Popescu: Cand am cunoscut-o, imi era teama sa stau langa un artist atat de mare

Moartea Stelei Popescu a adus tristete printre romanii care au cunoscut-o. Un realizator TV din Arad, Sorin Ghilea, a postat pe Facebook un mesaj emotionant.

ştiri din Monden

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )