Libnet.ro
UNICEF

01:05

Demi Moore a dezvaluit cine e barbatul care a violat-o cand avea 15 ani

Adevărul Adevărul,
Demi Moore a dezvaluit cine e barbatul care a violat-o cand avea 15 ani

Actrita americana Demi Moore, in varsta de 56 de ani, a dezvaluit numele barbatului care a violat-o atunci cand avea 15 ani dupa ce a fost vanduta de mama ei. continuă pe Adevărul

Actrita Demi Moore a dezvaluit identitatea celui care a violat-o in adolescenta: Cum este sa stii ca mama ta te-a vandut pentru 500 de dolari, ar fi intrebat-o barbatul

Actrita Demi Moore a dezvaluit ca barbatul care a violat-o in adolescenta a fost Basil Doumas, proprietarul clubului La Cage Aux Folles care a murit in anul 1997, la varsta de 68 de ani, scrie Mediafax citand dailymail. co. uk. Actrita povesteste ca persoana care i-a oferit barbatului acces la ea a fost chiar mama sa.

Demi Moore a dezvaluit cine e barbatul care a violat-o cand avea 15 ani

Actrita americana Demi Moore a dezvaluit ca a fost violata cand avea doar 15 ani. Demi Moore sustine ca barbatul care a fortat-o a avut o intelegere cu mama ei, careia i-a platit 500 de dolari pentru a.

Demi Moore, dezvaluiri CUTREMURATOARE. Actrita a facut public numele barbatului care a violat-o: Cum este sa stii ca mama ta te-a vandut pentru 500 de dolari? (FOTO)

Dezvaluiri infioratoare facute de actrita Demi Moore in legatura cu abuzurile la care a fost supusa in adolescenta au cutremurat lumea. Starul de la Hollywood a facut public numele barbatului care a.

Digi24: EXCLUSIV. Barbatul care a murit in bataia din Piata Constitutiei fusese platit cu 100 de euro ca sa vina la incaierare

Barbatul care si-a gasit sfarsitul in urma rafuielii violente din Piata Constitutiei a fost inchiriat pentru incaierarea din fata Parlamentului. Liderul batausilor din Giurgiu l-a adus la Bucuresti, dupa ce l-a platit cu 100 de euro.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )