Libnet.ro
UNICEF

18:15

Din pacate, este vorba de Andreea Marin: Dupa 6 operatii trebuie sa...

B1 B1,
Din pacate, este vorba de Andreea Marin: Dupa 6 operatii trebuie sa...

Andreea Marin a dezvaluit ca de-a lungul vietii ei a suferit 5-6 operatii, deci se considera trecuta prin toate. inveti o lectie, ca e important sa fii la timp la medic. Degeaba ajungi cand. continuă pe B1

Medicii au facut anuntul trist: Din pacate este vorba de Andreea Marin...

Andreea Marin a ajuns din nou pe mana medicilor. Vedeta a tinut insa sa-si linisteasca fanii si le-a transmis, printr-un mesaj publicat pe Facebook, ca totul se va rezolva. Andreea Marin are insa.

Din pacate este vorba de indragitul Nea Marin: Medicii au facut anuntul TRIST dupa ce acesta a scuipat SANGE...

Nea Marin a facut o dezvaluire socanta. Cand Bianca Dragusanu s-a speriat din cauza unor dureri in gat, Nea Marin nu s-a lasat impresionat de suferinta acesteia si, nervos, i-a marturisit faptul ca el a.

Anuntul trist a fost facut: Din pacate este vorba de indragita interpreta Andreea Balan

Andreea Balan are o cariera de succes, iar in urma cu doi ani a devenit mamica unei fetite superbe, Ella. Cantareata a marturisit insa ca a suferit de depresie postnatala, asta dupa ce pe toata perioada sa.

Vedetele au facut deja parastasul: Din pacate este vorba de indragitul nea Marin, de la Antena 1

Poftiti la Nea Marin este o emisiune in care vedetele au parte de tot felul de provocari, insa, de aceata data cel pus in dificultate a fost chiar nea Marin. Asta pentru ca intr-una dintre.

Medicii au facut anuntul trist: Din pacate este vorba de indragitul Catalin Botezatu...

Din cauza programului incarcat, indragitul Catalin Botezatu are probleme de sanatate, fiind recunoscator ca in fiecare dimineata se trezeste. De asemenea, designerul isi face griji in ceea ce.

Dupa moartea regretatei Ionela Prodan, o alta drama zguduie muzica populara: Din pacate este vorba de indragita Elena Merisoreanu...

Elena Merisoreanu a povestit momentele cumplite prin care a trecut recent. Cantareata de muzica populara si-a vazut moartea cu ochii in timp ce se afla in masina, pe autostrada. Geanina Manea se afla la.

Din pacate e vorba de indragitul cuplu Nea Marin si Liviu Varciu: Anuntul trist a fost facut chiar de cei de la Antena 1...

Nea Marin si Liviu Varciu s-au luat la cearta intr-un spermarket. Totul a pornit de la niste sticle de ulei pe care Varciu a fost trimis sa le cumpere. Nea Marin i-a cerut sa cumpere cinci sticle,.

Anuntul TRIST a fost facut, Oana Lis e in LACRIMI: Din pacate, e vorba de Viorel Lis...

Probleme de sanatate tot mai grave pentru Viorel Lis. Fostului edil al Bucurestiului ii este foarte greu sa articuleze cuvintele si merge greoi. A oferit aceste amanunte chiar sotia sa, Oana Lis. Viorel a.

La bine toti iti sunt alaturi... Din pacate, gest extrem facut de Andreea Marin...

Andreea Marin a marturisit ca s-a confruntat cu depresia postnatala dupa ce a nascut-o pe Violeta si chiar a fost pe punctul de a face un gest necugetat. Cand fetita sa avea doar un an si cateva luni,.

Ce a decis Andreea Marin in Insula Capri: Totul are legatura cu iubitul tinerel... (FOTO)

Fosta zana a surprizelor, Andreea Marin, in varsta de 43 de ani a revenit acasa dupa vacanta petrecuta alaturi de iubitul sau in Italia, in Insula Capri, si a postat o poza care i-a lasat pe.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2738 seconds )