Libnet.ro
UNICEF

01:05

Din pacate, medicii au facut anuntul trist: BOALA actorului Mihai Bendeac este INCURABILA...

B1 B1,
Din pacate, medicii au facut anuntul trist: BOALA actorului Mihai Bendeac este INCURABILA...

Mihai Bendeac a dezvaluit ca se confrunta cu depresia, o boala care l-a impins la intrebari si raspunsuri. Actorul a explicat, in context, si de ce a renuntat la religia ortodoxa. NU sunt ateu! Din. continuă pe B1

Din pacate este vorba de indragitul Nea Marin: Medicii au facut anuntul TRIST dupa ce acesta a scuipat SANGE...

Nea Marin a facut o dezvaluire socanta. Cand Bianca Dragusanu s-a speriat din cauza unor dureri in gat, Nea Marin nu s-a lasat impresionat de suferinta acesteia si, nervos, i-a marturisit faptul ca el a.

Medicii au facut anuntul trist: Din pacate este vorba de Andreea Marin...

Andreea Marin a ajuns din nou pe mana medicilor. Vedeta a tinut insa sa-si linisteasca fanii si le-a transmis, printr-un mesaj publicat pe Facebook, ca totul se va rezolva. Andreea Marin are insa.

Din pacate, ANUNTUL TRIST a fost facut: Este vorba de indragitul chef bucatar Catalin Scarlatescu...

Angie Moisescu, concurenta favorita a lui Catalin Scarlatescu, a ajuns pe mana medicilor din cauza epuizarii. Se pare ca a muncit mult, nu s-a odihnit suficient, iar rezultatul a fost cel pe care l-a postat pe.

ULTIMUL model de Dacia din istorie? Din pacate, anuntul TRIST a fost facut... (FOTO)

O singura Dacia nemaivazuta in ultimii aproape 30 de ani a supravietuit pana astazi si inca mai poate fi intalnita circuland pe soselele din tara noastra. Este vorba de un model D Estafette, o dubita.

Veste TERIBILA de la emisiunea lui Nea Marin, de la Antena 1: Medicii au intervenit DE URGENTA, dar din pacate...

Probleme de sanatate pentru indragitul Nea Marin. Cand Bianca Dragusanu s-a speriat din cauza unor dureri in gat, Nea Marin a marturisit ca si el a avut probleme grave, ajunand sa scuipe.

PSD-istii lui Dragnea pregatesc o noua OUG. Viorica Dancila a facut anuntul OFICIAL!

PSD-ul lui Liviu Dragnea anunta o noua OUG. Este vorba despre garantarea pachetelor de servicii turistice, astfel incat romanii sa nu mai piarda banii economisiti pentru concediu. Anuntul a fost facut de.

Meteorologii au facut anuntul: Ce se intampla cu vremea in acest weekend. Pe litoral...

Urmeaza un weekend cu vreme frumoasa in cea mai mare parte a tarii. Meteorologii anunta ca sambata si duminica ploile vor fi din ce in ce mai putine. Va fi o vreme predominant frumoasa in tara, c.

Veste soc: Cei de la Vocea Romaniei au facut anuntul! Da, este vorba de Tudor Chirila...

Au inceput filmarile pentru cel de-al optulea sezon al show-ului Vocea Romaniei, cu Tudor Chirila, Irina Rimes, Andra si Smiley in scaunele de antrenori. Noul sezon care va fi difuzat din toamna.

Din pacate, de aici a pornit totul: Ce s-a intamplat cu Ionela Prodan in America! Acum s-a aflat...

Ionela Prodan a fost una dintre cele iubite cantarete de muzica populara din Romania, iar moartea ei, in primavara acestui an, a intristat o tara intreaga. Putini stiu insa ca artista a avut probleme de.

Moartea napraznica a unui POLITIST! N-a mai avut nicio sansa. Din pacate este vorba de...

Un politist din localitatea Ghidici, judetul Dolj, in varsta de 29 de ani, a murit, marti dupa-amiaza, dupa ce a pierdut controlul volanului si a intrat cu masina intr-un copac de pe marginea drumului. Omul.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )