Libnet.ro
UNICEF

06:30

E DRAMA MOMENTULUI! Din pacate medicii au facut anuntul trist: Boala de care sufera actorul Mihai Bendeac e incurabila...

B1 B1,
E DRAMA MOMENTULUI! Din pacate medicii au facut anuntul trist: Boala de care sufera actorul Mihai Bendeac e incurabila...

Mihai Bendeac a dezvaluit ca, in ciuda faptului ca face mii de romani sa rada, sufera de o boala despre care putini stiu si il macina de o. continuă pe B1

SOC in showbiz! Medicii au facut anuntul trist, CRISTI BORCEA e terminat: Din pacate fosta sa sotie MIHAELA BORCEA...

Mihaela Borceaa marturisit ca s-a imbolnavit si de hepatita A, pe langa intoxicatia cu mercur. Fosta sotie a lui Borcea a reusit sa construiasca afaceri de succes, ocupandu-se chiar si de firmele.

Ramas bun Viorel... Oana Lis a facut anuntul trist in hohote de plans: Din pacate fostul primar...

Oana Lis a reusit sa socheze pe toata lumea cu o dezvaluire incendiara. Ea a vorbit despre ganduri negre si sinucidere! Sotia fostului primar al Capitaleia recunoscut, in cadrul unei emisiuni TV, ca.

MARIA CARNECI a luptat cu o BOALA GREA! TRAGEDIE in muzica populara! Din pacate, A RAPUS-O

Maria Carneci, indragita artista de muzica populara,s-a implicat, alaturi de alte vedete din Romania, in lupta impotriva hepatitei C. Din pacate, este vorba despre aceeasi boala din.

Adio, ALEXANDRU ARSINEL! Din pacate, a CEDAT! Fanii actorului, in lacrimi

Alexandru Arsinel a fost coplesit de atatea greutati prin care a trecut in ultima perioada. Din pacate, marele actorar fi luat decizia sa se retraga din functia de manager de la Teatrul Constantin.

Din pacate s-a intamplat... Ramas bun Viorel Lis: Sotia sa Oana a facut anuntul trist in hohote de plans...

Oana Lis, sotia fostului primar Viorel Lis, a recunoscut ca faptul ca avea kilograme in plus au facut-o sa se gandeasca la a-si sfarsi viata, mai ales in perioada in care sotul ei, Viorel Lis, a facut un.

Bietul FLORIN BUSUIOC! S-a intamplat imediat dupa EXTERNARE! Din pacate...

Florin Busuioc a fost externat din spital! Bususe afla in recuperare dupa infarctul suferit,pe 6 noiembrie, la finalul unui spectacol de teatru jucat pe scena Filarmonicii Oltenia din Craiova. Florin.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )