Libnet.ro
UNICEF

23:00

Jennifer Lawrence, detalii despre nunta. Care a fost momentul in care a inceput sa planga: Ma simteam penibil

Adevărul Adevărul,
Jennifer Lawrence, detalii despre nunta. Care a fost momentul in care a inceput sa planga: Ma simteam penibil

Actrita americana Jennifer Lawrence 28 de ani), care urmeaza sa se marite cu dealerul de arta Cooke Maroney 34 de ani), a oferit detalii despre planurile de nunta si a dezvaluit ca a avut un moment in care a fost cu nervii la pamant. continuă pe Adevărul

Detalii despre NUNTA iN ZEGHE a anului: Cine va fi invitat si ce MENIU va avea Radu Mazare la fericitul eveniment! Mama fostului edil da tot din... celula!

Mama lui Radu Mazare e extrem de bucuroasa ca fiul ei se insoara, chiar daca nunta care va avea loc la Penitenciarul Rahova nu va fi asa cum a visat de ani buni. Despre mireasa, soacra spune ca va veni abia l.

Cutremur puternic! A fost prezis de NOSTRADAMUS! Detalii despre TRAGEDIA care VA URMA

Nostradamus, cunoscut pentru celebrele sale profetii, a prezis ce va urma sa se intample in toata lumea, in acest an.

Codrin Stefanescu, detalii despre Liviu Dragnea dupa gratii: Nu se fereste de munca, daca va avea aceasta posibilitate, va munci. Stie sa faca multe lucruri

Codrin Stefanescu, fost secretar general al PSD, a afirmat la Antena 3 ca Liviu Dragnea este un detinut politic si ca nu are o viata usoara in inchisoare, dar e un om puternic. Sunt.

Ultimele detalii despre Elena Udrea - Ce se intampla cu eain Costa Rica

Iubitul Elenei Udrea, Adrian Alexandrov, a povestit care este situatia Elenei Udrea in Costa Rica. El a dezvaluit cum Elena Udrea a trecut peste problemele din puscarie. Din fericire, situatia ei este una.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )