Libnet.ro
UNICEF

20:15

Medicii au facut anuntul TRIST: Din pacate este vorba de indragitul actor Mihai Bendeac...

B1 B1,
Medicii au facut anuntul TRIST: Din pacate este vorba de indragitul actor Mihai Bendeac...

Actorul Mihai Bendeac a vorbit, pe pagina sa de Facebook, despre problemele pe care le are, dar si despre decizia luata in urma cu 15 ani, aceea de a renunta la religia ortodoxa. Acesta a dezvaluit ca se. continuă pe B1

Medicii au facut anuntul TRIST: Din pacate este vorba de indragita vedeta Andreea Marin! Totul e confirmat: I-au o pauza pana...

Andreea Marin s-a confruntat, in urma cu o luna, cu probleme de sanatate serioase, din cauza carora vedeta a ajuns la spital. Aceasta a fost supusa unor analize amanuntite la inima. Oameni dragi,.

Moartea ne va desparti... DIN PACATE, este vorba de indragitul compozitor Horia Moculescu: Anuntul TRIST a fost facut chiar de fata sa, Nidia Moculescu...

Nidia Moculescu, fiica lui Horia Moculescu, a facut, dupa ce s-a aflat de problemele de sanatate ale tatalui sau, un anunt legat de compozitor. Hey, lume! Va multumesc pentru toate urarile de bine, pentru ta.

intr-o seara ma durea... Medicii CONFIRMA: Din pacate este vorba de vedeta ...

A facut dezvaluiri despre o sarcina precedenta pe care a pierdut-o. in perioada respectiva am simtit durerile facerii timp de 5 zile. M-am incapatanat in speranta ca poate totusi.

Anunt TERIBIL pentru Andreea Marin: A izbucnit in lacrimi... Din pacate este vorba de...

Andreea Marin a primit, de curand, o surpriza pe care nu o astepta si care i-a adus lacrimi in ochi. Astfel, dupa ce s-a linistit a trebui sa impartaseasca cu fanii despre un tricou personalizat facut de.

Liviu Varciu si Andrei Stefanescu au confirmat totul: Din pacate este vorba de indragitul Nea Marin de la Antena 1

Nea Marin, gazda emisiunii Poftiti la Nea Marin, s-a enervat foarte tare pe Liviu Varciu. in cadrul noului sezon, Nea Marin si-a gasit nasul, fiind vorba de copilul sau. Astfel, Liviu Varciu,.

Anuntul TRIST a fost facut! S-au despartit: Din pacate este vorba de Familia Regala...

Thomas Markle, tatal ducesei de Sussex, pare ca a intrerupt orice relatie cu fiica sa, dupa ce aceasta a devenit membra a Familiei Regale Britanice. Ma uit mereu in ochii, ma uit la fata ei. Eu ii.

Doliu in lumea FILMULUI! inca un mare actor a plecat la CERURI! Din pacate, este vorba despre marele...

Doliu in lumea filmului! Actorul si compozitorul francez etienne Chicot a murit marti la 69 de ani. Etienne Chicot s-a nascut pe data de 5 mai 1949 in Seine-Maritime, Franta. A fost un actor cunoscut pentru.

Doliu in lumea FILMULUI! inca un actor CELEBRU a plecat la CERURI! Din pacate, este vorba despre marele...

Doliu in lumea filmului! Actorul si compozitorul francez etienne Chicot a murit marti la 69 de ani. Etienne Chicot s-a nascut pe data de 5 mai 1949 in Seine-Maritime, Franta. A fost un actor cunoscut pentru.

Din pacate, medicii au facut anuntul TRIST: Este vorba de Anca Pandrea, sotia regretatului actor Iurie Darie...

Vaduva lui Iurie Darie, Anca Pandrea, a ajuns, saptamana trecuta, iar la spital, din cauza unor probleme cu inima. Anca Pandrea si-a mintit prietenii ca e la sora sa, ca sa nu-i mai ingrijoreze. N-am.

, iN LACRIMI: Veste SOC in televiziune! Da, DIN PACATE este vorba despre...

A izbucnit in lacrimi in cadrul emisiunii Te iubesc de nu te vezi. O invitata a emisiunii a lasat-o fara cuvinte cu povestea ei de viata, foarte dureroasa. Fiul meu a pierit cand.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )