Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mihai Voropchievici dezvaluie cine sunt BANCHERII zodiacului! ZODIA care are SANSE URIASE sa castige la LOTO!

B1 B1,
Mihai Voropchievici dezvaluie cine sunt BANCHERII zodiacului! ZODIA care are SANSE URIASE sa castige la LOTO!

Iata zodiilecare vor avea in mod special noroc la bani in luna decembrie. Mihai Voropchievici a dezvaluit, in cadrul emisiunii Adevaruri ascunse de la Antena 3, care sunt zodiile ce au noroc la bani. continuă pe B1

HOROSCOP. Magia Zilei cu Mihai Voropchievici. Personalitatea nativilor nascuti in ziua de 23 a oricarei luni

Mihai Voropchievici a vorbit la Magia Zilei despre personalitatea spontanilor, adica cei nascuti in data de 23, indiferent de luna.

Iata CUM VA FI anul 2020, in functie de ZIUA in care te-ai NASCUT! Mihai Voropchievici a facut ANUNTUL MULT ASTEPTAT

Celebrul numerolog Mihai Voropchievici a vorbit despre destinul anului 2020, in cadrul emisiunii Adevaruri ascunse, de la Antena 3.

Cine sunt cele mai bogate vedete din lume. Cati bani are in cont Celine Dion

Fie ca ne place, fie ca nu, trebuie sa recunoastem ca suntem curiosi ce averi au reusit sa stranga vedetele internationale, din lumea muzicii si nu numai, de-a lungul carierei lor. Exista tot felul de topuri facute de reviste celebre, ca spre exemplu Forbes, care ne incita curiozitatea, admiratia si, uneori chiar invidia. Cine sunt .

Protest de amploare la DNA. Cine sunt cei care s-au adunat in fata Directiei Nationale Anticoruptie

Protest in fata sediului Directiei Nationale Anticoruptie! Cativa cetateni protesteaza chiar acum fata de decizia procurorilor de a clasa dosarul in care s-a anchetat proiectul minier de la Certej. Cine sunt acestia? Protest in fata DNA Protestul in fata Directiei Nationale Anticoruptie a luat amploare. Cativa membri din cadrul asociatiei Declic s-au adunat in fata .

Restructurari masive la stat. Cine sunt angajatii care vor pleca acasa pentru a salva pensiile si salariile

Guvernantii isi doresc sa salveze pensiile si salariile, iar de aceea au anuntat ca urmeaza sa fie puse in practica restructurari masive la stat. Exista angajati care vor pleca acasa, pentru a putea fi tinut sub cont deficitul bugetar tot mai presant pentru actualul Executiv. Restructurari masive la stat. Cine sunt angajatii care vor pleca .

Val de concedieri in prag de Sarbatori. Raluca Turcan a anuntat cine sunt cei care vor fi afectati

Raluca Turcan a anuntat ca Guvernul Orban va continua curatenia in institutiile statului. Cei vizati sunt angajatii din ministere, dar si cei din institutiile publice. Prin acest nou val de concedieri, Guvernul condus de Ludovic Orban spera ca institutiile statului sa inceapa din nou sa serveasca cetateanul. Raluca Turcan anunta ca va avea loc un .

HOROSCOP RUNE pentru saptamana 9-15 decembrie, cu Mihai Voropchievici. Gemenii se vor bucura foarte mult

Runele pentru saptamana 9-15 decembrie 2019, pentru fiecare zodie in parte, au fost prezentate sambata seara, la emisiuneaAdevaruri ascunse, de la Antena 3, de cunoscutul numerolog Mihai.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )