Libnet.ro
UNICEF

16:00

Mihai Voropchievici a facut ANUNTUL! Runele anunta o luna grea pentru ACESTE ZODII!

B1 B1,
Mihai Voropchievici a facut ANUNTUL! Runele anunta o luna grea pentru ACESTE ZODII!

Toate zodiile sunt vizate, dar in special acestea! Numerologul Mihai Voropchievici a dezvaluit ce le-a pregatit astrele acestor zodii. continuă pe B1

Horoscop rune cu numerologul Mihai Voropchievici. Capricornii au noroc in dragoste si la bani

Luna Plina in Berbec care a avut loc pe 14 octombrie a lasat in urma tensiuni, dar si noi perspective pentru nativi. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor pentru zilele ce urmeaza. Cele mai fericite zodii sunt Gemenii si Capricornii, mai ales ca pentru cei din urma dragostea bate la usa si primesc o noua sansa pe plan sentimental.

HOROSCOP. Magia Zilei cu Mihai Voropchievici. Calitatile zodiei Varsator

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat marti, la Magia Zilei, calitatile nativilor din zodia Varsator. Varsatorul uraste compromisurile. E independent idealist si visator. Cu toate.

HOROSCOP. Magia Zilei cu Mihai Voropchievici. Calitatile zodiei Capricorn

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat luni, la Magia Zilei, calitatile nativilor din zodia Capricorn. Capricornul iti da lectii de viata. Munca il defineste cel mai.

HOROSCOP rune pentru saptamana 13-20 octombrie 2019, cu numerologul Mihai Voropchievici. Taurii gasesc rezolvari la toate problemele, Scorpionii pleaca intr-o calatorie

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor pentru saptamana 13-20 octombrie. O schimbare in casa. Pot gasi rezolvari la orice ii.

HOROSCOP. Magia Zilei cu Mihai Voropchievici. Calitatile zodiei Sagetator

Numerologul Mihai Voropchievici a prezenat duminica, la Magia Zilei, calitatile nativilor din zodia Sagetator. HOROSCOP Sagetatorul eo fire deschisa, directa.

Cat de potriviti sunt candidatii la prezidentiale cu destinul tarii. Mihai Voropchievici: Romania are nevoie de un nativ in zodia Leu

Mihai Voropchievici explica la Adevaruri ascunse de ce fel de presedinte are nevoie Romania, din punct de vedere astrologic. Dancila si Iohannis au sanse 50-50 la prezidentiale. Romania e in.

Klaus Iohannis a facut anuntul. Cine este premierul desemnat. Informatia, confirmata oficial de un politician de top

Presedintele Klaus Iohannis anunta cine va fi noul premier al Romaniei, marti, la ora 17:00. Liderul UDMR, Kelemen Hunor, sustine insa ca seful statului le-a spus deja liderilor de partid pe cine are de gand sa numeasca in fruntea Guvernului. Anuntul ar fi fost facut in timpul negocierilor de la Palatul Cotroceni cu partidele politice.

Lidia Buble, gata sa devina mama. Iubita lui Razvan Simion a facut anuntul pe Instagram

Lidia Buble se simte pregatita de aceasta schimbare uriasa si vrea sa devina mama. Nu este pentru prima data cand artista face un asemenea anunt, spre surpriza fanilor sai de pe Instagram. Vestea cea mare a venit de curand din partea vedetei, pe contul sau de pe reteaua sociala. Lidia Buble, gata sa devina mama .

Klaus Iohannis a facut anuntul momentului: Ludovic Orban este noul premier

Klaus Iohannis va face, la ora 17, anuntul privind nominalizarea pentru postul de premier. Numele a fost deja transmis liderilor opozitiei, dar acestia nu au vrut sa il faca public pana in acest.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )