Libnet.ro
UNICEF

11:15

Motivul emotionant pentru care printul Harry se grabeste sa faca nunta in primavara

Adevărul Adevărul,
Motivul emotionant pentru care printul Harry se grabeste sa faca nunta in primavara

Printul Harry 32 de ani) si Meghan Markle 36 de ani) se vor casatori in luna mai a anului 2018, in Capela St. George, la Castelul Windsor, iar cei doi logodnici au doar cateva luni la dispozitie pentru pregatirea fericitului eveniment. Un expert regal din Marea Britanie a dezvaluit motivul pentru care Printul Harry se grabeste sa se casatoreasca. continuă pe Adevărul

Motivul surprinzator pentru care Printul Harry si Meghan Markle se grabesc sa se casatoreasca

Printul Harry si Meghan Markle s-au logodit si au anuntat ca nunta va avea loc in luna mai a anului viitor. Cei doi mai au doar cateva luni pana la maretul eveniment. Potrivit Business.

Beamve lovit de protestatarii foarte agresivi. PSD-istul Terea s-a facut de ras in direct. Buzaianu: E o masina pentru care ati muncit? Adica nu e furata sau... / Terea: Pai, bineinteles! (VIDEO)

Deputatul PSD Ioan Terea, acuzat ca a dat cu bolidul sau de lux peste doi protestatari aflati miercuri seara in fata Palatului Parlamentului, a declarat pentru B1 TV ca nu i-a convenit deloc sa vada ca.

Business report: Ultimul motiv pentru care nu se deschid autostrazi in Romania: nu sunt bune becurile; Trei probleme in bugetul 2018 - perseverare diabolicum; Capitalul romanesc, blocat la granita

Romania, blocata pe drumuri. 25 de ani de promisiuni, 25 de ani de minciuni. Un capitol important la care. Fara programul Prima Casa, preturile cresc mai incet, iar avansurile la creditele ipotecare scad. Ce urmeaza? Cu cat se dau mai.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3162 seconds )