Libnet.ro
UNICEF

01:05

Oana Lis in hohote de plans: Din pacate e vorba de fostul primar Viorel Lis...

B1 B1,
Oana Lis in hohote de plans: Din pacate e vorba de fostul primar Viorel Lis...

Oana Lis a dezvaluit faptul ca Viorel Lis are probleme de sanatate tot mai grave, sustinand ca fostului primar al Bucurestiului ii este foarte greu sa articuleze cuvintele. De asemenea, Lis are probleme si. continuă pe B1

TRAGEDIA ZILEI: Din pacate, VIOREL LIS a cedat! Lumea mondena, in stare de SOC

Viorel Lis nu se simte deloc bine dupa accidentul vascular pe care l-a suferit. Vestile triste au fost confirmate chiar de catre sotia fostului primar al Capitalei. Preferam sa fiu la emisiune cu el chiar daca.

Medicii au facut anuntul trist: Din pacate este vorba de indragitul Catalin Botezatu...

Din cauza programului incarcat, indragitul Catalin Botezatu are probleme de sanatate, fiind recunoscator ca in fiecare dimineata se trezeste. De asemenea, designerul isi face griji in ceea ce.

Din pacate este vorba de indragitul Nea Marin: Medicii au facut anuntul TRIST dupa ce acesta a scuipat SANGE...

Nea Marin a facut o dezvaluire socanta. Cand Bianca Dragusanu s-a speriat din cauza unor dureri in gat, Nea Marin nu s-a lasat impresionat de suferinta acesteia si, nervos, i-a marturisit faptul ca el a.

Din pacate, ANUNTUL TRIST a fost facut: Este vorba de indragitul chef bucatar Catalin Scarlatescu...

Angie Moisescu, concurenta favorita a lui Catalin Scarlatescu, a ajuns pe mana medicilor din cauza epuizarii. Se pare ca a muncit mult, nu s-a odihnit suficient, iar rezultatul a fost cel pe care l-a postat pe.

Din pacate e vorba de indragitul cuplu Nea Marin si Liviu Varciu: Anuntul trist a fost facut chiar de cei de la Antena 1...

Nea Marin si Liviu Varciu s-au luat la cearta intr-un spermarket. Totul a pornit de la niste sticle de ulei pe care Varciu a fost trimis sa le cumpere. Nea Marin i-a cerut sa cumpere cinci sticle,.

Medicii au facut anuntul trist: Din pacate este vorba de Andreea Marin...

Andreea Marin a ajuns din nou pe mana medicilor. Vedeta a tinut insa sa-si linisteasca fanii si le-a transmis, printr-un mesaj publicat pe Facebook, ca totul se va rezolva. Andreea Marin are insa.

E OFICIAL! Din pacate, dupa RUSINEA CARIEREI, Serena Williams a facut ANUNTUL...

Dupa ce a suferit una dintre cele mai rusinoase infrangeri din cariera, Serena Williams s-a declarat forfait pentru urmatoarea competitie la care trebuia sa participe. Marea campioana americana s-a retras pe.

Din pacate, medicii au facut anuntul trist: BOALA actorului Mihai Bendeac este INCURABILA...

Mihai Bendeac a dezvaluit ca se confrunta cu depresia, o boala care l-a impins la intrebari si raspunsuri. Actorul a explicat, in context, si de ce a renuntat la religia ortodoxa. NU sunt ateu! Din.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )