Libnet.ro
UNICEF

08:45

SOC la PRO TV! Motivul pentru care indragita prezentatoare SI-A DAT DEMISIA! Acum, e OFICIAL! CE LOVITURA

B1 B1,
SOC la PRO TV! Motivul pentru care indragita prezentatoare SI-A DAT DEMISIA! Acum, e OFICIAL! CE LOVITURA

Una dintre cele mai indragite prezentatoare de la PRO TV si-a dat demisia! Este vorba despreRaluca Arvat, care a prezentat mai bine de 20 de ani stirile sportive. Eaa dezvaluit acum motivul plecarii de. continuă pe B1

Olimpia Melinte a facut anuntul despre serialul Vlad de la PRO TV: Azi e ultima intalnire

Actrita Olimpia Melinte, cunoscuta publicului ca Eliza, din serialul Vlad, de la PRO TV, a facut un anunt neasteptat pentru fanii care asteapta cu sufletul la gura sa vada ce se va intampla in productia de la PRO TV. Pentru vedeta pare sa fi fost vorba chiar de un moment emotionant, pentru ca imaginea pe .

Ce salariu ar avea Andreea Berecleanu, la Observatorul Antenei 1. Concureaza cu Andreea Esca la PRO TV?

Intr-una dintre cele mai sarace piete de publicitate din Europa, cum e cea din Romania, se tot vehiculeaza sume exorbitante ca si salarii pentru vedetele din diferitele trusturi de media din Romania. Printre mai noile subiecte de discutie se numara si Andreea Berecleanu si salariu pe care aceasta l-ar incasa de la mai-marii trustului din .

Noul proprietar al PRO TV a angajat o firma de PR pentru a promova regimul comunist din China in Cehia. Miliardarul Petr Kellner este considerat cel mai bogat om din tara sa

Una dintre firmele detinute de miliardarul ceh Petr Kellner, noul proprietar al PRO TV, a angajat o companie de PR, pentru a promova regimul comunist din China in societatea ceha, transmite Aktualn283;. cz, potrivit.

VIDEO Guvernul a aprobat proiectele privind justitia, transportul si plafoanele bugetare pentru care si va angaja raspunderea n Parlament

Guvernul a aprobat, in sedinta de marti seara, cele trei proiecte de lege privind justitia, transportul pentru elevi si plafoanele bugetare pentru care isi va angaja raspunderea in Parlament, a anuntat miercuri purtatorul de cuvant Ionel Danca.

Guvernul Orban se reuneste in sedinta. Proiectele pentru care isi va asuma raspunderea, pe ordinea de zi

Guvernul se reuneste marti in sedinta, pe ordinea de zi fiind proiectele pentru care urmeaza sa isi asume raspunderea intr-o prima etapa - modificarile la legile justitiei, abrogarea OUG 512019, legea plafoanelor bugetare-, dar si prezentarea, intr-o prima lectura, a proiectului privind OUG 114, pentru care Executivul isi va asuma raspunderea in a doua etapa.

Proiectele pentru care Guvernul si va asuma raspunderea, pe ordinea de zi a sedintei de marti a Guvernului

Guvernul se reuneste marti in sedinta, pe ordinea de zi fiind proiectele pentru care urmeaza sa isi asume raspunderea intr-o prima etapa - modificarile la legile justitiei, abrogarea OUG 512019, legea plafoanelor bugetare-, dar si prezentarea, intr-o prima lectura, a proiectului privind OUG 114, pentru care Executivul isi va asuma raspunderea in a doua etapa.

IONEL DANCA: Guvernul a adoptat proiectele de lege pentru care urmeaza sa-si asume raspunderea

Guvernul a adoptat, in sedinta de marti seara, proiectele de lege pentru care urmeaza sa-si asume raspunderea, a anuntat, astazi, seful Cancelariei premierului, Ionel Danca.

Serialul Vlad Live Video pe Pro TV Vezi Online editia de luni, 9 decembrie: ultimul episod

Serialul Vlad, sezonul 2, de pe Pro TV a debutat pe 9 septembrie, pe postului TV. Vlad se va difuza tot in fiecare zi de luni, ca pana acum fiind programat de la ora 20. Serialul Vlad este realizat dupa un format achizitionat din Turcia, este primului serial thriller romanesc care a inspirat si serialul .

Cine este Liliana, cea de-a doua sotie a lui Florin Busuioc. Vedeta PRO TV recunoaste: Mi-a fost studenta

Florin Busuioc, indragitul prezentator al rubricii Vremea din cadrul Stirilor PRO TV, a fost casatorit de doua ori. Cine este Liliana, actuala sotie? Povestea de dragoste dintre cei doi si dedesubturile ei. Cine este Liliana, cea de-a doua sotie a lui Florin Busuioc Florin Busu Busuioc 57 de ani), prezentator al rubricii din cadrul Stirilor .

Orban, despre decizia PSD de a contesta la CCR doua legi pentru care Guvernul si-a asumat raspunderea: Ei au premeditat aceasta ticalosie si vin acuma sa ne dea lectii

Premierul Ludovic Orban a avut o reactie dura dupa ce PSD a anuntat ca va contesta la Curtea Constitutionala doua dintre legile pe care Guvernul si-a asumat raspunderea in Parlament. Orban a acuzat ca PSD a fost cel care a premeditat aceasta ticalosie din justitie, iar acum vine sa dea lectii.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )