Libnet.ro
UNICEF

22:15

Spotify a decis! Top 3 cei mai ascultati artisti din lume in ultimul deceniu

B1 B1,
Spotify a decis! Top 3 cei mai ascultati artisti din lume in ultimul deceniu

Pentru ca anul 2019 este pe sfarsit, Spotify a dezvaluit care sunt cele mai ascultate melodii, dar care sunt si artistii de top. Se pare ca Drake este cel mai ascultat artist alanilor 2010, relateaza BBC,. continuă pe B1

Care au fost cei mai ascultati artisti pe Spotify in 2019: peste 6,5 miliarde de accesari pentru primul loc

Rapperul Post Malone 24 de ani) si cantareata electro-pop Billie Eilish 17 ani) conduc topurile de final de an intocmite de Spotify, iar rapperul Drake 33 de ani) si interpretul Ed Sheeran 28 de ani) s-au impus pe platforma de streaming in ultimul deceniu.

Top 5 cei mai buni parinti din horoscop. Cea mai iubitoare mama este femeia din zodia Balanta

Unele zodii au printre caracteristici si un spirit parental puternic dezvoltat, astfel ca indeplinesc cu succes rolul de parinte. Printre ele se regasesc cinci nativi, desemnati de astre ca fiind excelenti in materie de rabdare, tact si sentimente de iubire maternale, respectiv paternale. Cea mai buna mama este negresit femeia nascuta in zodia Balanta.

Cei mai votati oameni din Republica Moldova, ambii cu orientari pro-ruse, au felicitat Romania de Ziua Nationala. Dupa Igor Dodon, si Ion Ceban a avut un mesaj pentru dreapta Prutului

Ion Ceban, primarul socialist al Chisinaului si al doilea politician din Republica Moldova ca numar de voturi obtinute, a transmis Romaniei un mesaj de Ziua Nationala si a felicitat pe toti cei care se simt.

Cel mai nou parc din Bucuresti a fost inaugurat

Cel mai nou parc din Bucuresti, construit pe Bulevardul Timisoara nr. 10 din Sectorul 6, si-a deschis portile. Parcul nou din Bulevardul Timisoara nr. 10 este unic in tara, avand in vedere faptul ca,.

Simona Halep, lectie de stil si eleganta atunci cand nu este pe terenul de tenis. Cele mai tari tinute din 2019 FOTO

Simona Halep a impresionat iubitorii sportului alb prin stilul de joc si spiritul de lupta, dar cand a avut ocazia a oferit si lectii de stil si eleganta. S-a intamplat la evenimentele publice la care a participat, cand a ales sa poarte tinute care au intors toate privirile. Simona Halep distrugatoare pe terenul de .

Ce este PISA: testele la care Romania obtine cel mai slab punctaj din ultimii noua ani

Romania are cele mai slabe rezultate din ultimii 9 ani la testele PISA 2018. Scorul obtinut este in scadere fata de ultimele doua testari la care Romania a participat 2012 si 2015) la toate cele trei domenii.

Business report: Deficitul romanesc in contextul UE; Patru institutii financiare au notificat BNR ca vor sa cumpere Credit Agricole Romania; Bucuresti pierde 14 pozitii in clasamentul celor mai inovatoare orase din lume

Poate cea mai cautata meserie din Romania: operator productie. Salariile incep de jos, dar angajatii muncitori pot castiga 1. 500 de euro. Companiile din industria productiei de componente. Politica Agricola Comuna a UE a avut efecte negative asupra fortei de munca din fermele de familie si de subzistenta, si in Romania. Politica Agricola Comuna.

VREMEA. Ninge in mai multe zone din tara. ANM avertizeaza: Strat consistent de zapada si viscol in zona montana!

Ninge in mai multe regiuni din tara, a anuntatAlina Serban, meteorologul Administratiei Nationale de Meteorologie, care aduce noi vesti despre cum va fi vremea in perioada.

VREMEA. Ninge si viscoleste in mai multe zone din tara. Meteorologii avertizeaza ca vremea se schimba dramatic in urmatoarele ore!

Ninge in mai multe regiuni din tara, a anuntatAlina Serban, meteorologul Administratiei Nationale de Meteorologie, care aduce noi vesti despre cum va fi vremea in perioada.

Stirile ProTV: Imagine virala. Cea mai inalta cladire din lume, luminata in culorile steagului Romaniei, de Ziua Nationala

Cea mai inalta cladire din lume, Burj Khalifa din Dubai, a fost luminata in culorile steagului Romaniei, de Ziua Nationala a tarii noastre. Burj Khalifa masoara 828 de metri inaltime si este cea mai inalta cladire din lume.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2344 seconds )