Libnet.ro
UNICEF

16:30

Ce TRAGEDIE! Boala lui Mihai Bendeac e INCURABILA: Din pacate, medicii au confirmat anuntul trist...

B1 B1,
Ce TRAGEDIE! Boala lui Mihai Bendeac e INCURABILA: Din pacate, medicii au confirmat anuntul trist...

Mihai Bendeac a vorbit despre problemele pe care le are, dar si despre decizia luata in urma cu 15 ani, aceea de a renunta la religia ortodoxa. Actorul a dezvaluit ca se confrunta cu depresia, o boala care. continuă pe B1

Ce iNCURCATURA: E vorba de multi bani! Adevarul despre Mihai Bendeac a iesit la iveala...

Actorul Mihai Bendeac a fost in centrul unui nou scandal la Antena 1. Unul dintre concurenti, Bogdan Zloteanu, i-a spus actorului ca isi face meseria doar pentru bani. Mihai Bendeac a replicat ca acest partic.

Cine e IUBITA SECRETA a actorului Mihai Bendeac: Reactia fanilor

Mihai Bendeac si Roxana Vancea au participat, in urma cu ceva timp, la un eveniment, unde au fost surprinsi in ipostaze intime. Vlad Grigorescu a filmat cateva scene care s-au petrecut in culise, unde Mihai Ben.

BOMBA mondena a anului: Mihai Bendeac si Delia sunt impreuna! Cei doi confirma totul!

Mihai Bendeac a publicat pe retelele sociale o poza in care apare langa colega sa de platou Delia, alaturi de o descriere mai putin obisnuita, starnind, astfel, imaginatia fanilor. Pe langa talentul.

inca o DRAMA in lumea muzicii! Este vorba despre marele HORIA MOCULESCU! Din pacate operatia a ESUAT ! Fiica sa a confirmat VESTEA

Horia Moculescu, are probleme de sanatate, dupa ce a trecut printr-o interventie chirurgicala la picior. Din pacate, operatia nu a fost una reusita, potrivit fiicei sale, Nidia Moculescu. Zilele trecute,.

TRAGEDIE fara sfarsit in lumea MANELELOR: Adio, FLORIN SALAM! Fanii primesc cea mai TRISTA VESTE! Din pacate e adevarat

Dupa ce a avut probleme serioase de sanatate, celebrul manelist Florin Salam primeste cea mai grea lovitura. Potrivit unor zvonuri, Roxana Dobre l-ar fi parasit definitiv si ar fi plecat din locuinta.

Romania a pierdut un MARE CAMPION! Din pacate, a MURIT... (FOTO)

Unul dintre cei mai apreciati pescari din Romania a murit intr-un accident nautic. Laurentiu Andronic era unul dintre cei mai valorosi pescari de spinning de competitie din Romania, fost vicecampion mondial si mu.

Parastasul a fost facut de vedete! Din pacate anuntul a luat pe toata lumea prin surprindere: Este vorba de indragitul Nea Marin de la Antena 1

Vedetele din a doua editie a emisiunii Poftiti la Nea Marin s-au confruntat cu o situatie dificila in cadrul emisiunii, acestea trebuind sa pregateasca un parastas. Astfel, Gina Pistol, Margherita de.

Andreea Marin, in lacrimi: Este atat de sensibil... Din pacate, acum TOTUL se confirma..

Andreea Marin a avut parte de o surpriza din partea uneia dintre admiratoarele sale. Vedeta de televiziune a primit de la admiratoarea sa un tricou cu un imprimeu care are legatura cu fiica sa, Violeta, si o.

Din pacate, stresul si-a spus cuvantul: Este vorba de celebra Andreea Esca...

Andreea Esca este stresata din cauza fiicei sale, Alexia, care va pleca, in curand, sa studieze in Anglia. Eu sunt si mai stresata, dar eu stiu sa pastrez aparentele. Eu o incurajez pentru ca este o s.

Este o zi neagra pentru milioane de fani: Din pacate A MURIT cel mai cunoscut CHEF bucatar !!! (FOTO)

Unul dintre cei mai apreciatia bucatori din intreaga lume, chef Joel Robuchon, a incetat din viata luni la varsta de 73 de ani, scrie Le Figaro. Acesta a sat la carma unora din cele mai vizite restaurante din.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )