Libnet.ro
UNICEF

23:01

INCENDIAR! RAZBOIUL femeilor din viata lui RAZVAN SIMION! FOSTA SOTIE a dat de pamant cu Lidia BUBLE! Nu o sa iti vina sa crezi ce NU are voie ARTISTA sa faca in PREAJMA COPIILOR

B1 B1,
INCENDIAR! RAZBOIUL femeilor din viata lui RAZVAN SIMION! FOSTA SOTIE a dat de pamant cu Lidia BUBLE! Nu o sa iti vina sa crezi ce NU are voie ARTISTA sa faca in PREAJMA COPIILOR

Despartirea dintre prezentatorul de la Neata li fosta sotie, Diana, a socat acum 5 ani intreaga tara. Cei doi s. au despartit pentru ca Razvan incepuse o aventura cu Lidia Buble, relatie de care cei doi. continuă pe B1

Fosta sotie a lui Razvan Simion a pus piciorul in prag in fata Lidiei Buble. Cum si-a pus rivala la zid

Diana, fosta sotie a lui Razvan Simion, a pus piciorul in prag in fata Lidiei Buble, cea despre care se spune ca a despartit-o de matinalul de la Antena 1, in 2015. Cum si-a pus rivala la zid? Fosta sotie a lui Razvan Simion a pus piciorul in prag in fata Lidiei Buble Razvan Simion .

Promisiunea pe care Razvan Simion i-a facut-o Lidiei Buble, dar nu s-a tinut de cuvant. Cantareata se va infuria cand va afla asta

Razvan Simion i-a facut o promisiune Lidiei de care nu s-a tinut. Si-a oferit cuvantul, dar a dezamagit-o. Ce a facut ar infuria-o enorm pe cunoscuta cantareata. Ce nu a respectat prezentatorul de televiziune? Razvan Simion i-a promis Lidiei ceva important, dar nu s-a tinut de cuvant Cunoscutul prezentator de la Antena 1 i-a jurat .

Lidia Buble, operata de urgenta! Ce anunt a facut iubita lui Razvan Simion. Sa va rugati pentru mine!

Sa va rugati pentru mine. Love you. Cantareata Lidia Buble a fost operata de urgenta. Iubita lui Razvan Simion, matinalul de la Neatza, a facut un anunt care i-a ingrijorat pe fani, pe Instagram. Lidia Buble a fost operata de urgenta Lidia Buble a anuntat, in urma cu trei ore, pe Insta Story, ca urmeaza .

Razvan Simion, din nou alaturi de fosta sotie si copii. Totul, dupa ce s-a zvonit ca s-a despartit de Lidia Buble

Relatia lui Razvan Simion si Lidia Buble, conform zvonurilor, ar fi inceput cand matinalul era insurat cu Diana. Au trecut cinci ani de atunci, insa in presa se zvoneste ca cei doi isi traiesc acum povestea de dragoste cu o pietricica in pantof. de cateva zile incoace, circula mai multe zvonuri cu privire la o .

SOC! CRUDUTA e la PAT! UNDE s-a ascuns dupa ce a CALCAT-O in PICIOARE iubtiul croat. IMAGINILE care SPUN TOTUL despre CELALAT BARBAT din VIATA ei! (FOTO)

Daniela Crudu a fost externata din spital si se afla in apartamentul tatalui ei. Vedeta a suferit enorm in urma unui act bural de violenta domestica.

INCREDIBIL! Razvan Simion si fosta sotie, escapada in Austria! Au fost SURPRINSI cand... (GALERIE FOTO)

Razvan Simion petrece timp de calitate alaturi de familia lui. De asemenea, prezenta este si. fosta sotie.

REVOLTATOR! Schimbare BOMBA pentru pensiile femeilor din Romania! Romanii se pregatesc sa iasa in STRADA

Femeile din Uniunea Europeana cu varsta de peste 65 de ani au primit in 2018 o pensie care, in medie, a fost cu 30% mai mica decat cea a barbatilor, insa o veste buna este faptul ca acest decalaj este in.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )