Libnet.ro
UNICEF

06:30

Andreea MARIN tocmai a anuntat care este noua DIETA MINUNE: Din pacate, nu toata lumea o sa-si PERMITA asa ceva...

B1 B1,
Andreea MARIN tocmai a anuntat care este noua DIETA MINUNE: Din pacate, nu toata lumea o sa-si PERMITA asa ceva...

La 44 de ani, Andreea Marin are o silueta de invidiat. Fosta prezentatoare TV a marturisit ca o data la cateva luni urmeaza o dieta raw vegana. Totusi, ii place foarte mult carnea, asa ca nu poate. continuă pe B1

Drama care a marcat-o pe viata pe Andreea Marin. De cate ori isi aduce aminte incepe sa planga

De la poveste la tragedie. Drama care a marcat-o pe Andreea Marin, celebra prezentatoare a show-ului Surprize, surprize. Drama care a marcat-o pe viata de Andreea Marin Se spune ca in spatele unui zambet va exista mereu o poveste, cum este si in cazul Andreei Marin. Din anul 1999, cand a devenit celebra, fiind la .

NU mai putea RESPIRA... ANUNTUL trist a fost deja facut: Din pacate, e vorba de Zana Surprizelor, ANDREEA MARIN!

Andreea Marin a marturisit ca are niste probleme de sanatate, dar nu este nimic grav. Frumoasa bruneta a povestit ca a facut un RMN, iar peste o luna va ajunge pe masa de operatie. Marin a descris.

SOC: Ce s-a intamplat cu inelul purtat pe deget de Zana Surprizelor, Andreea Marin...

Andreea Marin este cunoascuta pentru stilul sau rafinat. De curand insa, aceasta si-a surprins fanii atunci canda aparut in public purtand pe deget un inel impresionant, pe care l-a prezentat ca pe un ac.

Lacrimi in SHOWBIZ! Andreea Marin SI-A DAT JOS PERUCA in DIRECT! Boala a facut ravagii! E de NERECUNOSCUT (FOTO)

Andreea Marin a renuntat la propria imagine pentru o cauza nobila! Vedeta TV a fost la Vorbeste lumea alaturi de o tanara diagnosticata cu cancer limfatic pe care a ales sa o sustina.

A MURIT! Andreea Marin, iN DOLIU! Doamne, ce TRAGEDIE: S-a stins in bratele mele... (GALERIE FOTO)

In ciuda zambetului pe care il afiseaza constant, Andreea Marin a trecut, de-a lungul timpului, prin clipe extrem de grele. VEZI AICI GALERIA FOTO Vedeta si-a deschis sufletul, in cadrul unui intrerviu, si.

Cum arata spitalul de lux din Milano, in care este tratat Mario Iorgulescu. Doar cei bogati au acces aici

Cum arata spitalul de lux din Milano, in care a fost transferat pe 23 septembrie. Doar cei bogati sunt tratati aici. Cum arata spitalul de lux din Milano, in care este tratat Mario Iorgulescu Mario Iorgulescu a provocat un accident pe 8 septembrie in urma caruia a murit un om. Din acel moment a fost .

Oligarhul Vlad Plahotniuc, citat la audieri la Procuratura de la Chisinau intr-un dosar in care este cercetat pentru spalarea banilor

Fostul lider al Partidului Democrat din Moldova Vlad Plahotniuc a fost citat de Procuratura Anticoruptie de la Chisinau pentru a fi audiat miercuri intr-un dosar penal in care este cercetat pentru infractiunea de spalare a banilor in proportii deosebit de mari, scrie presa din Republica Moldova.

Legea prin care este eliminata stampila din administratia publica, promulgata de Iohannis

Klaus Iohannis a promulgat, luni, legea prin care este eliminata stampila din administratia publica. Actul normativ prevede ca institutiile administratiei publice nu vor mai fi obligate sa utilizeze stampila in relatia cu cetatenii sau cu alte institutii, potrivit Mediafax.

11 tari din Uniunea Europeana cer interzicerea masinilor pe motorina si benzina. Care este motivul

Vestea ca 11 tari din Uniunea Europeana cer interzicerea masinilor pe motorina si benzina a venit la inceputul acestei saptamani. in cateva dintre respectivele state deja au fost puse in practica anumite masuri, pentru posibilele reglementari. Ce tari UE cer interzicerea masinilor pe motorina si benzina? Atat Danemarca, dar si alte zece state ce fac .

Un al doilea denuntator a aparut in cazul anchetei din SUA in care este implicat Donald Trump

Un al doilea denuntator a aparut in cazul anchetei parlamentare din SUA in care este implicat presedintele american Donald Trump, potrivit avocatilor care il reprezinta pe primul, scrie Mediafax citand BBC.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )