Libnet.ro
UNICEF

21:02

Andreea Marin tocmai a anuntat care este noua dieta minune: Din pacate nu toata lumea o sa-si permita asa ceva... (FOTO)

B1 B1,
Andreea Marin tocmai a anuntat care este noua dieta minune: Din pacate nu toata lumea o sa-si permita asa ceva... (FOTO)

Andreea Marin se poate lauda cu o silueta de invidiat la cei 44 de ani ai sai. Vedeta a dezvaluit ca unul dintre secretele sale este dieta raw vegana pe care o tine uneori. Asta pentru ca nu poate renunta. continuă pe B1

Ce a gasit Andreea Marin in camera de hotel in care a fost cazata. Imediat a aratat imaginile fanilor

Andreea Marin a fost in vacanta in Grecia si a ramas surprinsa de ceea ce a gasit in camera de hotel in care a fost cazata. Vedeta a mers la sala de fitness a hotelului din Atena, unde toate aparatele erau din lemn, a facut o fotografie si a postat-o pe retelele de socializare. Andreea .

Cand Andreea Marin a scos portofelul, toata lumea din jur A RAMAS iNGROZITA: Da, chiar despre aceasta suma este vorba!

Andreea Marin traieste, de cativa ani, o poveste de dragoste cu diplomatul Adrian Brancoveanu, iar relatia lor pare ca devine din ce in ce mai serioasa. Asa se face ca cei doi au inceput sa faca.

SOC: Ce s-a intamplat cu INELUL purtat pe deget de Zana Surprizelor, ANDREEA MARIN...

Andreea Marin a aparut in public purtand pe deget un inel impresionant. Vedeta l-a prezentat ca pe un accesoriu care ar putea sa o ajute in cazul in care ar fi atacata pe strada.

NU MAI PUTEA RESPIRA... Anuntul TRIST a fost deja facut: Din pacate, e vorba de Zana Surprizelor, Andreea Marin!

Andreea Marin a vorbit, recent, despre problemele de sanatate pe care le are, marturisind ca va trebui sa suporte o interventie chirurgicala delicata.

Cine este noua iubita a lui What`s Up. Se zvoneste ca s-au logodit deja

Surpriza mare! Dupa ce iubirea cu Simina s-a destramat, soarele pe strada lui What`s Up a iesit repejor. Cine este noua sa iubita? Se zvoneste ca s-au logodit deja. Cine este noua iubita a lui What`s Up La doua luni de la divortul de Simina, What`s Up iubeste din nou. Dupa ce au stabilit de .

Noua structura a urmatoarei Comisii Europene. Cine sunt comisarii europeni propusi de Ursula von der Leyen

Presedintele ales Ursula von der Leyen si-a prezentat marti echipa si noua structura a urmatoarei Comisii Europene, din care face parte si Rovana Plumb, anuntata pentru portofoliul Transporturi. Rovana Plumb a fost contestata de opozitie, care ii cere Vioricai Dancila sa renunte la aceasta nominalizare cat mai este timp, pentru a nu face Romania de rusine in Uniunea Europeana. Premierul a refuzat sa faca o alta propunere, desi presedintele Comisiei Europene Ursula von der Leyen i-ar fi cerut acest lucru, iar opozitia spune ca Rovana Plumb are toate sansele sa fie respinsa la vot in Parlamentul European.

O tanara de 19 ani a sunat la 112 si a anuntat ca este urmarita. Cateva minute mai tarziu, fata era violata de trei tineri

O tanara de 19 ani a sunat la 112 si a anuntat ca este urmarita. Cateva minute mai tarziu, fata era violata de trei tineri. Marti, 10 septembrie a. c. , in jurul orei 13. 30, Politia municipiului.

Prima zi de scoala, celebrata de Google: care este structura noului an si cati copii incep scoala

Google nu te lasa sa uiti ca astazi este prima zi de scoala si a pregatit un doodle special pentru a celebra evenimentul. Elevii romani din invatamantul preuniversitar incep scoala.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 21:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )