Libnet.ro
UNICEF

13:45

Andreea Marin tocmai a anuntat care este noua dieta minune: Din pacate nu toata lumea o sa-si permita asa ceva...

B1 B1,
Andreea Marin tocmai a anuntat care este noua dieta minune: Din pacate nu toata lumea o sa-si permita asa ceva...

Andreea Marinarata excelent, desi are deja 44 de ani, astfel ca tot showbizul se intreaba cum reuseste sa se mentina in forma. continuă pe B1

Din pacate vestile aflate nu sunt absolut deloc bune: Adevarul despre Andreea Marin a iesit la iveala...

Andreea Marin este una dintre cele mai indragite vedete din Romania. Cu toate acestea, putini sunt cei care stiu ca vedeta nu si-a dorit dintotdeauna sa lucreze in televiziune, ci s-a pregatit in domeniul.

SOC: Ce s-a intamplat cu inelul purtat pe deget de Zana Surprizelor, Andreea Marin...

Andreea Marin a aparut in public purtand pe deget un inel impresionant. SOC iN TELEVIZIUNE! COVE, PRINS iN FAPT CU ANDREEA MARIN! E BOMBA ANULUI Vedeta l-a prezentat ca pe un accesoriu care ar putea sa o aju.

IMAGINI interzise cu ANDREEA MARIN! Incredibil cum s-a filmat dupa ce a iesit de la dus! Fanii au crezut ca nu vad bine (GALERIE FOTO)

Andreea Marin 44 de ani) s-a filmat in timp ce se schimba. COSMAR iN MUZICA POPULARA! S-A iNTAMPLAT DUPA MOARTEA ILENEI CIUCULETE! FANII SUNT DEVASTATI GALERIE FOTO) Fosta prezentatoare si-a.

Nu mai putea respira... Anuntul trist a fost deja facut: Din pacate e vorba de Zana Surprizelor, Andreea Marin!

Andreea Marina vorbit, recent, despre problemele sale de sanatate! SUPER ECLIPSA! FENOMENUL APOCALIPTIC ANUNTAT DE APOSTOLI!URGIALOVESTEPESTE CATEVA ZILEIMAGINI DE.

Repornirea Unitatii 1 a Centralei nucleare de la Cernavoda se amana din nou! Care este noul termen anuntat de Transelectrica

Repornirea Unitatii 1 de la Cernavoda se amana din nou, desi repornirea trebuia sa aiba loc marti. Noul termen de repornire a Unitatii 1 a Centralei de la Cernavoda este 24 septembrie ora 23.

UEFA va planta copaci in Romania. Care este explicatia

UEFA a anuntat ca va planta 600. 000 de copaci in cele 12 tari care vor gazdui meciurile Campionatulu.

Cum arata si cat costa o noapte in hotelul din New York in care este cazat Klaus Iohannis (FOTO)

Klaus Iohannis l-a intrecut pe EmmanuelMacron. Macar din punct de vedere al costurilor pe care le presupune cazarea sa la New York. Potrivit istiripesurse. ro, la New York, presedintele Iohannis este cazat la.

Bucuresti versus Cluj - care este cel mai mare pol de firme IT din Romania?

Firmele IT din regiunea Bucuresti-Ilfov genereaza peste jumatate din veniturile obtinute de companiile care activeaza in acest domeniu la nivel national, acesta fiind principalul pol al domeniului tehnologiei informatiei din Romania, mult mai mare decat cel constituit in jurul Clujului, releva o analiza publicata, miercuri, de Termene. ro, un instrument online de business intelligence.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )