Libnet.ro
UNICEF

01:05

CEA MAI RAPIDA DIETA: Cum slabesti peste noapte peste 5 kilograme!

B1 B1,
CEA MAI RAPIDA DIETA: Cum slabesti peste noapte peste 5 kilograme!

Una din cele mai rapide si eficiente diete de slabit o reprezinta dieta disociata. A FOST PRINS iN FAPT, DAR NU CU SOTIA! Cei care vor sa o urmeze. continuă pe B1

CEA MAI RAPIDA DIETA: Cum slabesti peste noapte peste 5 kilograme!

Una din cele mai rapide si eficiente diete de slabit o reprezinta dieta disociata. A FOST PRINS iN FAPT, DAR NU CU SOTIA! Cei care vor sa o urmeze.

Friganele sarate. Cea mai rapida si savuroasa gustare

Friganelele sarate sunt un adevarat deliciu. Unde mai pui ca se pregatesc si rapid. Iata cea mai simpla reteta.

Cum ne ferim de smishing, cea mai noua metoda de fraudare pe telefon

In materie de tehnici de fraudare, hackerii se arata mai creativi ca niciodata. Cea mai noua metoda care te-ar putea lasa fara bani este intitulata smishing, iar atacul este primit pe telefon printr-un simplu SMS.

Cea mai periculoasa intersectie din Romania. Greseala fatala pe care o fac soferii cand ajung acolo

Intersectia Drumului National 15 cu Drumul Judetean 156A este, adesea, scena unor accidente grave, desi este cea mai semnalizata intersectie din judetul Neamt.

Surpriza totala la Bravo, ai stil! Celebrities. Cine este cea mai noua concurenta de la Kanal D

La Bravo, ai stil! Celebrities se mai alatura o prezenta stilata. Astista, a carei ascensiune a inceput la Vocea Romaniei, ajunsa de curand la o forma de zile mari, vine cu forte proaspete pentru a pune mana pe marele premiu al competitiei ori pentru a bifa o experienta de neuitat. Cine este cea mai noua .

SEFUL ADR: Interoperabilitatea este cea mai mare problema a Romaniei la nivelul serviciilor publice electronice

Cea mai mare problema pe care o are Romania la nivelul serviciilor publice electronice este interoperabilitatea, a afirmat, luni, presedintele Autoritatii pentru Digitalizarea Romaniei ADR), Sabin Sarmas, intr-o conferinta de specialitate.

Red Carpet la Premiile Oscar 2020. A fost cea mai plictisitoare editie?

Noaptea trecuta a avut loc gala de decernare a Premiilor Oscar, cel mai important eveniment al anului la Hollywood! Iata cum au ales vedetele sa se imbrace pe red carpet! .

Antarctica a inregistrat cea mai ridicata temperatura din istoria masuratorilor

Date ingrijoratoare dupa ce Antarctica a inregistrat joi cea mai ridicata temperatura din istoria masuratorilor. Au fost inregistrate 18,3 grade Celsius, la o statie din nordul continentului.

MARIUS DUNCA (PSD BRASOV): Romania se confrunta cu cea mai puternica criza politica din ultimii 10 ani

Romania se confrunta in prezent cu cea mai puternica criza politica din ultimii 10 ani, desi in Parlament exista o majoritate parlamentara care poate asigura stabilitate politica prin investirea unui nou guvern, a declarat vineri, potrivit unui comunicat de presa, presedintele PSD Brasov, senatorul Marius Dunca.

Primele doamne ale Americii. Care a fost cea mai eleganta?

Primele Doamne ale Americii au fost tot timpul admirate de public si s-au aflat in atentia presei de pretutindeni. Va invitam astazi la o retrospectiva a celor mai elegante Prime Doamne din istorie.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )