Libnet.ro
UNICEF

08:15

DIETA Shakirei: S-A AFLAT care sunt trucurile pentru A SE MENTINE in forma! La fiecare trei ore...

B1 B1,
DIETA Shakirei: S-A AFLAT care sunt trucurile pentru A SE MENTINE in forma! La fiecare trei ore...

Shakira este intr-o forma de zile mari la 43 de ani, iar prestatia de la Super Bowl 2020 este o dovada in acest sens. continuă pe B1

Curs valutar BNR pentru luni, 10 februarie. Care sunt cotatiile de azi

Specialistii de la Banca Nationala a Romaniei au emis un nou curs valutar. Iata care sunt valorile totale pentru monedele de circulatie internationala? Care este starea Indicelui ROBOR pentru azi, 10 februarie? Curs valutar BNR pentru luni, 10 februarie Fluctuatiile monedei euro au surprins pe toata lumea, cel putin in ultima perioada. Leul romanesc s-a .

Baza irakiana in care sunt stationati soldati americani, tinta unui atac cu racheta

O baza irakiana in care sunt stationati soldati americani a fost lovita, joi, de o racheta, potrivit unor surse de securitate, citate de Reuters. Baza, deumita K1, se afla in provincia Kirkuk, din.

Atac cu racheta in Irak, la o baza in care sunt stationati soldati americani

O baza irakiana din provincia irakiana Kirkuk nord) in care sunt stationati soldati americani a fost lovita joi de o racheta, fara a fi inregistrate victime, au anuntat surse de securitate citate de dpa, AFP si Reuters.

Furtuna Ciara a lovit crunt Romania! Care sunt primele orase afectate. Imagini infioratoare

Furtuna Ciara a ajuns deasupra Romaniei, iar un nor urias a acoperit un oras, dand fiori locuitorilor. Imginile surprinse de localnici. Furtuna Ciara a lovit Romania Furtuna Ciara face ravagii in Europa. Sute de zboruri au fost anulate in Germania si zeci de mii de case au ramas fara electricitate in nordul Europei, din cauza .

Numarul de infectii de pe vasul japonez pe care sunt si romani la bord a ajuns la 175 si va continua sa creasca. Grav este ca a fost testat pozitiv si un ofiter de carantina, aflat in contact cu cei de la bord

Diamond Princess a fost plasata in carantina pentru doua saptamani pe 3 februarie, cand a ajuns in Yokohama, dupa ce un barbat care debarcase in Hong Kong a fost diagnosticat cu coronavirus. La bordul navei sunt si 17 romani, doi turisti si 15 angajati.

S-a aflat locul secret din Bucuresti, in care sunt tinuti suspectii de coronavirus: Doi barbati sunt izolati in prezent, intr-o clinica ce poate adaposti pana la 100 de pacienti

Doi barbati sunt tinuti sub masuri speciale de protectie in Sectorul 3 al Capitalei. Ei au fost adusi cu un avion militar din Wuhan, orasul din China unde a izbucnit epidemia de coronavirus, si la aterizarea i.

NASA cauta astronauti pentru o misiune pe Marte. Care sunt conditiile de angajare

Agentia Spatiala Americana NASA) a anuntat marti ca va angaja mai multi astronauti pentru misiuni programate in urmatorul deceniu, inclusiv pe Marte.

SOC! BANI in PLUS la PENSIE din 2021. Afla care sunt categoriile de ROMANI VIZATE si de ce ACTE ai NEVOIE!

Pensionarii ar putea primi 650 de lei in plus, incepand cu anul viitor, daca un proiect de lege va ajunge sa se aplice. Este vorba despre Ordonanta nr. 112010 aGuvernului,care vine in ajutorul.

VIDEO Handbal feminin: Nationala Romaniei, reunita la Ramnicu Valcea - Care este obiectivul pentru stagiul de pregatire

Nationala de handbal feminin a Romaniei se afla in aceasta saptamana la Ramnicu Valcea, in al doilea stagiu de pregatire pentru turneul preolimpic de calificare la JO de la Tokyo. Selectionerul Bogdan Burcea a precizat ca aceasta perioada este dedicata exclusiv pregatirii pentru partida cu Norvegia, pe care tricolorele o vor disputa la 21 martie, dupa meciul de debut cu Thailanda.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )