Libnet.ro
UNICEF

01:05

E bomba anului: Unde a fost gasita Elodia Ghinescu! Surpriza e uriasa!

B1 B1,
E bomba anului: Unde a fost gasita Elodia Ghinescu! Surpriza e uriasa!

Clarvazatoarea Maria Ghiorghiu a declarat ca a avut o viziune despre celebraElodia Ghinescu, avocata disparuta fara urma in 2007. continuă pe B1

O cantareata celebra a fost gasita moarta in aceasta seara

Cantareata sud-coreeana Goo Hara a fost gasita moarta, duminica, in apartamentul ei din Seul, iar anchetatorii au in vedere ipoteza sinuciderii. Potrivit agentiei de presa sud-coreana Yonhap, Politia a.

Cantareata Goo Hara, in varsta de 28 de ani, a fost gasita moarta

Cantareata sud-coreeana Goo Hara a fost gasita moarta, duminica, in apartamentul ei din Seul, iar anchetatorii au in vedere ipoteza sinuciderii.

Tragediein lumea muzicii! O indragita cantareata a fost gasita moarta in casa la 28 de ani

Goo Hara, cantareata sud-coreeana de K-pop, a fost gasita decedata in casa ei din Seul. Avea doar 28 de ani. Artista facea parte din grupul de fete Kara. Politia a anuntat ca incearca sa.

Descoperire socanta in Vrancea, in ziua alegerilor prezidentiale. A fost gasita fara suflare chiar de soacra sa

Politistii vranceni fac cercetari dupa ce o tanara de 25 de ani, din comuna Vidra, a fost gasita decedata, duminica dimineata, in locuinta pe care aceasta o impartea cu viitoarea soacra, a informat In.

Fata de 13 ani, disparuta dintr-un centru de primire in regim de urgenta, a fost gasita pe strada in Caracal. A ajuns aici cu o masina de ocazie

Florentina Zamfir a fost gasita pe strada, in Caracal, localitatea sa de domiciliu. Fata le-a spus politistilor ca a plecat din Slatina cu o masina de ocazie, ajungand in Caracal si innoptand la o prietena.

E adevarat, abia acum s-a aflat: MISTERUL ELODIEI GHINESCU, ELUCIDAT: UNDE a disparut, de fapt, fosta avocata...

Cazul disparitiei misterioase a celebrei avocate Elodia Ghinescu a socat intreaga Romanie si ridica, chiar si astazi, dupa condamnarea la inchisoare a lui Cristian Cioaca, numeroase semne de.

Cei mai buni sportivi ai anului au fost premiati la Gala Canotajului Romanesc

Cei mai buni canotori ai anului, printre care si sportivii calificati la Jocurile Olimpice de la Tokyo de anul viitor, au fost premiati in cadrul Galei Canotajului Romanesc 2019. Decernarea premiilor a incununat rezultatele exceptionale ale tinerilor la competitiile internationale din acest an.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )