Libnet.ro
UNICEF

01:05

LACRIMI in muzica populara! Ionut Dolanescu a facut ANUNTUL despre MARIA CIOBANU: Ciocarlia noastra draga... (FOTO)

B1 B1,
LACRIMI in muzica populara! Ionut Dolanescu a facut ANUNTUL despre MARIA CIOBANU: Ciocarlia noastra draga... (FOTO)

Maria Ciobanu si-a pus viata in pericol, neascultand de sfatul medicilor. Ciocarlia muzicii populare romanesti, in varsta de 81 de ani, s-a urcat in avion si a venit din SUA la Bucuresti,. continuă pe B1

Tragedie in muzica populara! LACRIMI pentru MARIA CIOBANU! Ionut Dolanescu si-a luat ramas bun! IMAGINI DRAMATICE de la CIMITIR

Artistii de muzica populara Maria Ciobanu 82 ani) si fiul ei, Ionut Dolanescu 47 ani) sunt in doliu! COSMAR iN LUMEA MONDENA!CORNELIA CATANGA,LA UN PAS DE MOARTE! S-A iNTAMPLATDUPA.

iNMORMANTAREA celei mai IUBITE ARTISTE de MUZICA POPULARA din intreaga Romanie. MILIOANE de romani, in lacrimi (IMAGINILE DURERII - GALERIE FOTO)

A fost cea mai indragita si iubita cantareata de muzica populara din Romania. Moartea ei a intristat intreaga tara! TRAGEDIE iN MUZICA POPULARA! ESTE VORBA DESPRE MAREA CANTAREATA MARIA.

Darren Cahill a facut anuntul public. Cine este noul antrenor al Simonei Halep

Dupa ce a anuntat ca incheie colaborarea cu Daniel Dobre, Simona Halep are un nou antrenor in echipa sa. Anuntul a fost facut public pe Instagram de catre Darren Cahill, actualul antrenor al tenismenei. Iata cine este noul antrenor al sportivei. Simona Halep are un nou antrenor in echipa sa. Cine ii va lua locul .

Lovitura puternica pentru Romania din partea UE. Corina Cretu a facut anuntul ingrijorator. Ce se intampla de la 1 ianuarie 2021

Corina Cretu a facut un anunt ingrijorator, sambata, la Iasi, in ceea ce priveste bugetul Uniunii Europene pentru 2021-2027. Eurodeputata sustine sa bugetul UE ar putea fi micsorat, iar drept urmare e posibil ca Romania sa primeasca mai putini bani. Romania ar putea primi mai putini bani de la UE Corina Cretu a declarat ca .

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a facut anuntul oficial. Primele informatii dupa desecretizarea dosarului 10 august

Se fac demersuri in dosarul din 10 august! Marcel Vela, ministru al Afacerilor Interne, a facut primele informatii dupa desecretizarea dosarului in cauza. Se cauta vinovati si se doreste adevarul pentru cei din diaspora si toti cei care au tinut piept violentelor oamenilor legii. Marcel Vela, ministrul de Interne, anunt dupa desecretizarea dosarului 10 august .

Sefii lui Dan Negru de la Antena 1 au facut anuntul oficial. Ce se intampla cu prezentatorul TV

Antena 1 a anuntat ce va urma sa faca Dan Negru. Producatorii trustului abia acum au dat vestea mult asteptata de fanii cunoscutului prezentator de televiziune. Ce se intampla cu acesta acum? Vestea cea mare a venit chiar la scurt timp de Anul Nou. Pentru ce se pregateste Dan Negru? Producatorii Antena au facut oficial .

Andreea Raducan a facut anuntul oficial, cu durere in suflet: Am decis sa pun punct

Andreea Raducan a anuntat ca si-a dat demisia din functia de presedinte al Federatiei Romane de Gimnastica, dupa ce loturile de gimnastica ale Romaniei au ratat calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo, in urma rezultatelor slabe de la Campionatele Mondiale. Andreea Raducan a demisionat din functia de presedinte al Federatiei Romane de Gimnastica Aleasa .

Ilinca Vandici a facut anuntul! Ce surprize aduce noul sezon al emisiunii Bravo, ai Stil, de la Kanal D

Bravo, ai Stil renaste din cenusa! Dupa o pauza mai lunga in care toti fanii s-au intrebat ce se intampla cu emisiunea, au aflat schimbarile propuse de producatori. Sezonul cu numarul 6 aduce o premiera. Daca juriul ramane la fel, concurentele sunt de data aceasta punctul cheie. Bravo, ai Stil revine pe micile ecrane! Producatorii .

ATENTIE MARE! Mihai Voropchievici a facut ANUNTUL! RUNELE anunta CEA MAI GREA LUNA pentru ACESTE ZODII!

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat in cadrul emisiunii Adevaruri ascunse, de la Antena 3, previziunile runelor pentru toata luna decembrie.

Cutremur in muzica populara! Elena Merisoreanu si-a prins sotul cu AMANTA: Te tai bucati si te arunc la caini! Detalii BOMBA

Elenea Merisoreanu a oferit detalii bomba despre un teribil secret pe care l-a ascuns timp de mai multi ani fata de sotul ei. Cantareata a vorbit despre momentul in care a descoperit ca a inselat-o.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )