Libnet.ro
UNICEF

14:30

Cati bani ar putea obtine sotia celui mai bogat om din lume dupa divort

B1 B1,
Cati bani ar putea obtine sotia celui mai bogat om din lume dupa divort

Jeff Bezos, fondatorul companiei Amazon, a anuntat ca el si sotia sa au decis sa divorteze dupa un mariaj de 25 de ani. Cu o avere estimata la 136,2 miliarde de dolari, Jeff Bezos se afla pe primul loc in. continuă pe B1

Cum vor imparti sotii Bezos averea de 137 de miliarde de dolari. CEO-ul Amazon si-ar putea pierde statutul de cel mai bogat om din lume FOTO

Jeff Bezos, cel mai bogat om din lume, cu o avere estimata la 137 de miliarde de dolari, va divorta de sotia sa, MacKenzie Bezos, dupa 25 de ani de casnicie. Conform legii din SUA, in lipsa unui contract prenuptial, cei doi soti vor trebui sa-si imparta echitabil proprietatile pe care le detin.

Alerta! Au umblat in contul tau de pensii: Verifica doar aici cati bani mai ai chiar acum!

Tot mai multa lume se intreaba la ce fond privat de pensii contribuie sau, de ce nu, cati bani a acumulat in prezent, astfel ca adevarul. ro a lansat un ghid prin care toti cei interesati pot afla la ce.

Nebunie dupa Exatlon: S-a aflat cati BANI a castigat, de fapt, Beatrice Olaru! Scandalul e urias!

Beatrice Olaru, castigatoarea editiei a doua a Exatlon, a intrat si in posesia marelui premiu! . Dar cati bani va lua, cu adevarat, castigatoarea? Ei bine, din marele premiu in valoare de 100. 000 de.

Producatori de tutun: Statul ar putea obtine mai multi bani la buget daca ar combate mai mult contrabanda cu tigari

Decizia Guvernului de a obtine rapid fonduri suplimentare suprataxarea companiilor din energie si telecomunicatii n. red. ) ar trebui sa fie dublata de masuri ferme impotriva contrabandei, au declarat reprezentanti ai industriei tutunului cu ocazia prezentarii datelor privind piata neagra din Romania.

Cel mai bogat om al planetei, Jeff Bezos, fondatorul Amazon, divorteaza dupa 25 de ani

Miliardarul americanJeff Bezos si sotia sa,MacKenzie, divorteaza dupa 25 de ani de casnicie, se arata intr-o declaratie comuna postata pe contul de Twitter al companiei detine de Bezos,.

Contra inaintea celui mai important an din cariera: Visez fiu pe banca nationalei la un turneu final

Selectionerul Cosmin Contra spune ca 2019 este cel mai important an din cariera lui de antrenor si ca isi doreste sa conduca nationala Romaniei spre un turneu final major.

Contra inaintea celui mai important an din cariera: Visez sa fiu pe banca nationalei la un turneu final

Selectionerul Cosmin Contra spune ca 2019 este cel mai important an din cariera lui de antrenor si ca isi doreste sa conduca nationala Romaniei spre un turneu final major.

Handbalistele de la Gloria Buzau, in fata celui mai greu meci al sezonului

La jumatatea acestei saptamani, se reia Liga Nationala de handbal feminin. Jucatoarele de la Gloria Buzau vor incepe anul cu cel mai dificil meci al sezonului. La Bucuresti, echipa din Buzau va intalni campioana CSM.

ştiri din Monden

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )