Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cindy Crawford isi vinde casa din Malibu cu 7,5 milioane de dolari!

ADPM ADPM,
Cindy Crawford isi vinde casa din Malibu cu 7,5 milioane de dolari!

Cindy Crawford si sotul ei, Rande Gerber, isi vand casa din Malibu! Impresionanta proprietate poate fi cumparata de oricine cu dare de mana, contra sumei de 7. 5 milioane de dolari! . continuă pe ADPM

CW ECHINOX Consignor isi extinde biroul din Victoria Center

Consignor, compania internationala de software, isi extinde biroul din Bucuresti in cladirea Victoria Center din centrul Capitalei, potrivit unui comunicat al C and W Echinox remis, astazi, Redactiei noastre.

Auchan isi vinde filiala italiana catre Conad

Lantul francez de supermarketuri Auchan Retail a decis sa-si vanda aproape toate activitatile diviziei neprofitabile Auchan Retail din Italia, catre Conad, grup italian de vanzari cu amanuntul.

Caru' cu vedete: Rihanna isi face casa de moda, in parteneriat cu LVMH; Secretul Loredanei Groza! Cum se mentine in forma la 49 de ani; Tragica poveste a ultimului mostenitor al imperiului Gucci

Bianca si Victor Slav, din nou impreuna, la doar cateva zile dupa ce vedeta s-a despartit de Alex Bodi. Dupa mai multe relatii esuate pe care. Nepoata Printesei Diana, fotografiata alaturi de iubitul milionar. Are 28 de ani, este bogata, are o cariera de succes in modelling si este.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )