Libnet.ro
UNICEF

06:45

Madonna, show cu holograme de 5 milioane de dolari la Billboard Music Awards!

ADPM ADPM,
Madonna, show cu holograme de 5 milioane de dolari la Billboard Music Awards!

Madonna a urcat seara trecuta pe scena Billboard Music Awards 2019 si a avut grija ca momentul ei artistic sa fie unul memorabil! A facut show cu holograme de 5 milioane de dolari! . continuă pe ADPM

Joe Jonas si Sophie Turner, nunta de 600 dolari in Las Vegas dupa Billboard Music Awards!

Joe Jonas si Sophie Turner si-au unit destinele in cadrul unei ceremonii surpriza desfasurata in Las Vegas. Nunta a costat 600. 000 de dolari si a fost oficiata de o sosie a lui Elvis Presley! Iata aici toate detaliile! .

Cele mai indraznete tinute de la Billboard Music Awards 2019: Taylor Swift, cea mai apreciata FOTO

Gala de decernare a premiilor Billboard 2019 a oferit ocazia starurilor sa intoarca toate privirile cu tinutele indraznete pe care le-au ales. Cantaretele Taylor Swift 29 de ani), Cardi B 26 de ani) si Ciara 33 de ani) au fost cateva dintre cele mai apreciate de pe covorul rosu.

Toyota a lansat un nou fond de 100 milioane dolari pentru finantarea startup-urilor de masini autonome si roboti

Startup-urile din toata lumea, cu idei de afaceri in stadiu incipient in domeniul vehiculelor autonome si al robotilor, vor putea obtine finantari de la un nou fond de investitii, de 100 de milioane de dolari, lansat joi in SUA de Toyota AI Ventures, o companie de investitii a producatorului japonez de automobile.

Un antreprenor romano-american a strans 20 milioane dolari cu un startup de biciclete electrice care prind 50 km pe ora

Un startup de mobilitate urbana cu bicilete electrice, care are printre cofondatori si un antreprenor originar din Romania, a obtinut o finantare de 20 de milioane de dolari, scrie joi presa americana de business si tehnologie.

Acceleratorul de afaceri care a ajutat startup-ul romanesc UiPath sa se dezvolte in SUA lanseaza un fond de investitii de 100 milioane dolari

Madrona, un program de accelerare de business din Statele Unite care ofera mentorat si finantari pentru firmele aflate la inceput de drum, a lansat un nou fond de investitii de 100 de milioane de dolari. Printre startup-urile partenere ale programului de afaceri se numara si unicornul romanesc UiPath.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )