Libnet.ro
UNICEF

21:15

Sandalele purtate de Lupita Nyongo la Golden Globes costa acum 45 de dolari

ADPM ADPM,
Sandalele purtate de Lupita Nyongo la Golden Globes costa acum 45 de dolari

Sandalele purtate de Lupita Nyongo la Golden Globes costa acum 45 de dolari si pot fi comandate online. Artista a purtat aceste sandale cu o rochie si accesorii foarte scumpe. continuă pe ADPM

Lupita Nyongo a purtat la Golden Globe sandale ce costa doar 45 de dolari!

Lupita Nyongo a stralucit pe covorul rosu al Globurilor de Aur si a purtat o pereche de sandale care costa nuami 45 de dolari.

Top 10 cele mai bune aparitii de la Golden Globes 2019

Editia de anul acesta a premiilor Golden Globes a adunat cele mai mari nume din industria cinematografica, iar acestea au imbracat tinute extravagante, sofisticate si unice. Iata care este topul celor mai frumoase aparitii vestimentare de la Golden Globes, conform specialistilor de la Harpers Bazaar US.

Cele mai tari postari pe Instagram ale vedetelor de la Golden Globes 2019

Ceremonia de decernare a Golden Globes 2019 s-a vazut altfel, dar la fel de interesant, si pe paginile de socializare ale vedetelor. Iata cele mai tari postari ale acestora pe Instagram! .

Cu cine s-a pozat Nadia Comaneci pe Red Carpet la Golden Globes 2019

Nadia Comaneci s-a numarat printre vedetele care au participat la editia din acest an a Golden Globes. Iata cum s-a imbracat si cu cine s-a pozat pe Red Carpet.

Cele mai bune machiaje de la Golden Globes 2019

Vedetele care au participat la Golden Globes de anul acesta nu ne-au dezamagit in materie de stil, machiaj si coafura. Aparitiile lor au fost foarte bine gandite si construite. De la fard verde, gene albastre, pana la buze sangerii, iata cele mai bune machiaje de la Globurile de Aur din acest an.

Lady Gaga si-a adus logodnicul la Golden Globes 2019

Lady Gaga si logodnicul sau Christian Carino au fost adorabili aseara la premiile Golden Globes.

Cele mai frumoase cupluri de vedete de la Golden Globes 2019

Cele mai adorabile si frumoase cupluri de vedete ale momentului si-au facut aparitia pe covorul rosu al mult asteptatului eveniment The Golden Globes. Au stralucit impreuna si au imbracat tinute sofisticate.

Bohemian Rhapsody, cel mai bun film la Golden Globes 2019! Iata lista completa a castigatorilor!

Premiile Golden Globes s-au acordat aseara la Los Angeles, iar ceremonia a fost una plina de surprize. Bohemian Rhapsody a invins A Star is Born in cursa pentru cel mai bun film drama, iar Glenn Close i-a suflat premiul lui Lady Gaga pentru cea mai buna actrita. Iata lista completa a castigatorilor.

Red Carpet Golden Globes 2019. Ce rochii au purtat vedetele!

Aseara a avut loc, in Los Angeles, editia cu numarul 75 a Galei de decernare a Golden Globes. Pe covorul rosu al evenimentului si-au facut aparitia zeci de vedete de top de la Hollywood. Iata ce rochii si accesorii au ales sa poarte pentru aceasta ocazie speciala.

Vedeta care a purtat jeans sub rochie la Golden Globes 2019

Jameela Jamil este actrita care a purat o pereche de jeans chiar pe covorul rosu al premiilor Golden Globes.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )