Libnet.ro
UNICEF

10:00

Ce nu stiai despre Elon Musk, miliardarul de pe alta... planeta?

Adevărul Adevărul,
Ce nu stiai despre Elon Musk, miliardarul de pe alta... planeta?

A facut primul miliard in anul 2002, cand noi de-abia ne familiarizam cu internetul. Astazi, se lauda cu o avere de circa 40 de miliarde de dolari, toti acesti bani fiind rezultatul inventiilor lui iesite din comun si al mintii sale geniale. continuă pe Adevărul

ELON MUSK: Este timpul sa trecem la productia de serie a camioanelor Tesla Semi

Actiunile Tesla au crescut miercuri peste nivelul de 1. 000 de dolari pe unitate, dupa ce directorul general al companiei, Elon Musk, a spus angajatilor ca este timpul sa treaca la productia de serie a camioanelor Tesla Semi.

Elon Musk: Camioanele electrice Tesla Semi vor fi produse in serie. Cautam un loc pentru o noua fabrica

Actiunile Tesla au crescut miercuri peste nivelul de 1. 000 de dolari pe unitate, dupa ce directorul general al companiei, Elon Musk, a spus angajatilor ca este timpul sa treaca la productia de serie a camioanelor Tesla Semi, transmite Reuters, citata de news. ro.

Elon Musk trimite in spatiu sateliti care vor oferi cele mai detaliate imagini cu Pamantul

Elon Musk deja formeaza in spatiu o constelatie de sateliti care vor da internet planetei. Totusi, urmatoarea lansare a companiei va avea si un alt scop. in 2017, compania Planet.

Elon Musk anunta ca noua prioritate a SpaceX este racheta complet reutilizabila Starship

La o saptamana de la succesul istoricei misiuni Crew Dragon, capsula companiei SpaceX, antreprenorul Elon Musk a anuntat ca SpaceX se va concentra pe dezvoltarea rachetei de noua generatie Starship, conceputa pentru misiuni pe Luna si Marte.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )