Libnet.ro
UNICEF

14:30

Vedetele care au donat milioane de dolari pentru justitia rasiala

ADPM ADPM,
Vedetele care au donat milioane de dolari pentru justitia rasiala

Marile vedete de la Hollywood s-au implicat in miscarea BlackLivesMatter asa cum au putut. Unele iesind in strada la protestele din State, altele donand milioane de dolari pentru justitia rasiala. continuă pe ADPM

NBA: Jordan doneaza 100 de milioane de dolari pentru a combate inegalitatea sociala si de rasa

Legenda NBA, Michael Jordan, a anuntat ca va dona 100 de milioane de dolari organizatiilor care lucreaza pentru egalitate rasiala si justitie sociala pe fondul unui climat incarcat marcat de protestele anti-rasism din Statele Unite, potrivit AFP.

Comcast va aloca 100 de milioane de dolari pentru lupta impotriva nedreptatii si inegalitatii

Grupul media Comcast a promis sa aloce 100 de milioane de dolari pentru lupta impotriva nedreptatii si inegalitatii fata de orice rasa, etnie, identitate de gen, orientare sexuala, a anuntat luni presedintele si CEO-ul Brian Roberts.

Michael Jordan va dona 100 de milioane de dolari pentru lupta impotriva discriminarii rasiale

Fostul bachetbalist Michael Jordan a anuntat, vineri, ca va dona 100 de milioane de dolari in urmatorii zece ani unor organizatii care lupta impotriva discriminari rasiale.

Michael Jordan doneaza 100 de milioane de dolari pentru lupta impotriva rasismului

Legenda NBA, Michael Jordan, acum in varsta de 57 de ani, a anuntat ca va dona 100 de milioane de dolari in urmatorii 10 ani pentru a ajuta la eradicarea rasismului de toate tipurile.

inscrieri online: Premii de pana la 120.000 dolari pentru startup-uri IT. Consulta Ghidul

Antreprenorii romani cu startup-uri IT sunt invitati sa se inscrie online la o competitie organizata de statul sud-coreean, pentru sansa de a castiga unul dintre premiile cu valori de pana la 120. 000 de dolari cash, puse la bataie. Consulta Ghidul de aplicare la finalul articolului.

Fonduri europene de 200 milioane euro pentru firmele mici de exploatare forestiera

Ministerul Mediului anunta ca firmele mici de exploatari forestiere vor fi sprijinite financiar cu 200 de milioane de euro, bani ce provin din fonduri europene. Sumele se vor acorda in granturi de cate 200 de mii de euro, anunta institutia, citata de Mediafax.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )