Libnet.ro
UNICEF

17:15

Donald Trump a inchiriat-o pe Pamela pentru o noapte. Care a fost tariful ei si ce trebuia sa faca de acesti bani

Adevărul Adevărul,
Donald Trump a inchiriat-o pe Pamela pentru o noapte. Care a fost tariful ei si ce trebuia sa faca de acesti bani

Pe 14 iunie, Presedintele Americii a aniversat varsta de 74 de ani. Contextul dificil si statutul actual nu ii mai permit sa se dea in stamba ca odinioara, iar acum este nevoit sa organizeze petreceri lipsite de dezmat si extravaganta, insa pe vremuri, aniversarile lui faceau istorie. continuă pe Adevărul

Donald Trump a semnat o lege care pune presiune pe China pentru tratamentul aplicat uigurilor

China a promis ca va raspunde dupa ce presedintele american Donald Trump a semnat, miercuri, legislatie care prevede sanctiuni privind represiunea comunitatii musulmane uigure din China.

Donald Trump, cenzurat de Facebook: greseala de neiertat facuta de presedintele SUA

La cateva zile dupa ce au aparut detalii legate de planul Facebook de a dedica atentie suplimentara reclamelor din campanie electorala, Donald Trump a fost primul penalizat. Oricine i-a.

Alegeri SUA 2020. Joe Biden isi creste avansul in sondaje fata de Donald Trump. Capitolul la care democratul sta mai prost decat republicanul

Fostul vicepresedinte american Joe Biden, singurul candidat democrat ramas in cursa pentru Casa Alba, si-a marit avansul la 13% fata de presedintele in exercitiu Donald Trump, aflat totodata la cea mai scazuta rata de aprobare din ultimele opt luni, transmite Reuters.

Donald Trump va semna un ordin executiv pentru reformarea politiei din SUA

Presedintele Donald Trump va semna, marti, un ordin executiv care va cauta sa imbunatateasca felul in care ofiterii de politie din SUA se comporta cu afro-americanii, dar si cu alte categorii de.

Kremlin, despre cartea lui Bolton: Putin nu-l poate juca pe degete pe Donald Trump

Presedintele rus Vladimir Putin nu considera ca il poate juca pe degete pe omologul sau american Donald Trump, asa cum sugereaza fostul consilier american pentru securitate nationala John Bolton, a declarat vineri purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov, scrie Agerpres.

DONALD TRUMP: Statele Unite mentine optiunea de taiere a legaturilor cu China

Presedintele Donald Trump nu exclude intreruperea oricaror relatii cu Beijingul, inclusiv a celor economice, intr-un context tensionat al raporturilor bilaterale, transmite AFP.

Fostul consilier pentru securitate Bolton: Donald Trump nu este potrivit pentru a fi presedintele Statelor Unite

Fostul consilier pentru securitate nationala al Casei Albe John Bolton a facut joi o acuzatie grava la adresa lui Donald Trump, afirmand ca purtarea sa si relatiile acestuia cu liderii straini arata ca nu este potrivit sa fie presedintele Statelor Unite, transmite Reuters.

Donald Trump, gafa de proportii. Oamenii de stiinta au ramas uimiti

Donald Trump a uimit oamenii de stiinta americani nu cu o descoperire de ultima ora ci cu ultima gafa comisa. Liderul de la Casa Alba i-a felicitat pentru descoperirea vaccinului impotriva SIDA. in realitate, nu exista niciun vaccin ca sa previna infectia cu HIV.

Dezvaluiri despre Donald Trump in cartea fostului sau consilier John Bolton: I-ar fi cerut ajutorul presedintelui Chinei pentru a fi reales

Presedintele Donald Trump i-a cerut liderului Chinei, Xi Jinping, sa-l ajute sa castige alegerile prezidentiale din SUA 2020, sugerand ca achizitiile sporite ale Chinei de produse agricole din SUA ar putea sa.

Donald Trump a semnat decretul privind reformarea politiei americane

Presedintele SUA, Donald Trump, a semnat marti un decret prin care a ordonat o reforma limitata a fo.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )