Libnet.ro
UNICEF

15:30

Neil Young critica faptul ca echipa lui Donald Trump a folosit piesele sale la evenimentul de la Mount Rushmore

Adevărul Adevărul,
Neil Young critica faptul ca echipa lui Donald Trump a folosit piesele sale la evenimentul de la Mount Rushmore

Neil Young a criticat, sambata, faptul ca la evenimentul de la Mount Rushmore, la care Donald Trump a sarbatorit Ziua Independentei, s-au folosit trei dintre piesele sale, noteaza huffpost. com. continuă pe Adevărul

Neil Young, nemultumit ca Donald Trump i-a folosit melodiile la manifestarile de la Mount Rushmore

Muzicianul Neil Young l-a criticat din nou pe presedintele Donald Trump pentru ca folosit doua melodii de-ale sale la evenimentul organizat la Mount Rushmore cu ocazia Zilei Americii, potrivit Mediafax. Eu sunt solidar cu Lakota Sioux n. r. triburile care reclama zona muntelui Rushmore drept pamantul lor sacru), a scris Neil Young.

Donald Trump sustine ca 99% din cazurile de coronavirus sunt total inofensive

Presedintele american Donald Trump insista ca strategia sa de combatere a COVID-19 functioneaza, in ciuda faptului ca mai multe state au raportat cifre record in ceea ce priveste numarul de imbolnaviri, scrie CNN.

Donald Trump, discurs sumbru la Muntele Rushmore, cu ocazia Zilei Nationale a SUA: cultura de anulare, insasi definitia totalitarismului

Presedintele american Donald Trump a tinut vineri, inaintea Zilei Nationale a SUA , la muntele Rushmore, in care sunt sculptati patru fondatori ai natiunii americane, un discurs sumbru care a avut in centru referinta la o revolutie culturala a stangii, care ameninta sa rescrie istoria SUA si sa-i elimine mostenirea, relateaza Washington Post.

Kimberly Guilfoyle, iubita lui Donald Trump Jr, a fost testata pozitiv cu COVID-19 - presa

Kimberly Guilfoyle, iubita lui Donald Trump Jr, fiul cel mare al presedintelui american, a fost testata pozitiv cu COVID-19, informeaza New York Times.

Donald Trump, presedintele SUA, isi incepe turul de forta de Ziua Independentei la Muntele Rushmore, cu un spectacol patriotic de artificii cum putini oameni au mai vazut

Donald Trump, presedintele SUA, isi incepe turul de forta din weekendul de Ziua Independentei, vineri, cu un spectacol patriotic de artificii la Muntele Rushmore, unde sunt asteptati mii de spectatori, dar.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )