Libnet.ro
UNICEF

16:45

Bianca Dagusanu a fost REFUZATA! ADEVARUL despre RELATIA dintre milionarul chinez si vedeta

B1 B1,
Bianca Dagusanu a fost REFUZATA! ADEVARUL despre RELATIA dintre milionarul chinez si vedeta

La scurt timp dupa ce s-a despartit de Tristan Tate, Bianca Dragusanu a aparut alaturi de un milionar chinez, pe nume Tyan Feng. Toata lumea a fost surprinsa si era curioasa care era relatia ei cu barbatul. continuă pe B1

Bianca Dagusanu a fost REFUZATA! ADEVARUL despre relatia dintre milionarul chinez si vedeta: Nu e genul meu

La scurt timp dupa ce s-a despartit de Tristan Tate, Bianca Dragusanu a aparut alaturi de un milionar chinez, pe nume Tyan Feng. Toata lumea a fost surprinsa si era curioasa care era relatia ei cu barbatul.

Adevarul despre relatia dintre Printesa imobiliarelor si fiul unui miliardar cunoscut! E suparare mare in familia Uzunov!

Cand dragostea arde. nimic nu poate sta in cale! Asta spune si Printesa imobiliarelor alaturi de noul iubit, fiul unui cunoscut afacerist miliardar. S-au cuplat si totul parea sa mearga ca pe roate, insa.

Adevarul despre RELATIA dintre IULIA ALBU si actorul MIHAI BENDEAC: Chiar si GAINA a ramas muta de uimire...

Iulia Albu este cunoscuta pentru faptul ca nu se fereste sa spuna ce crede, indiferent pe cine critica. De aceasta data, nici actorul Mihai Bendeac nu a scapat de comentariile acide ale Iuliei, noteaza.

Interviu exclusiv! Totul despre una dintre legendele handbalului feminin romanesc, Narcisa Lecusanu!

Imi doresc sa construiesc un institut pentru reconversia profesionala a sportivilor. De ce asta? Pentru ca acestia nu pot iesi la pensie odata cu retragerea din activitatea sportiva. Ba din contra. [au] abilitati extraordinare care pot fi benefice pe piata muncii.

Fost sef ANAF, despre impozitarea nuntilor: Misa ar putea sa-l intrebe pe fiul lui Dragnea cu cat l-a platit pe Salam

Gelu Diaconu, fostul sef al ANAF, a explicat, din nou ca articolul invocat de ANAF in notificarile trimise mirilor, prin care le cere sa spuna cui si cat au platit pentru servicii de fotografiere sau entertainement, este interpretat gresit atat de Ionut Misa, actualul sef al Fiscului, cat si de Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )