Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bianca Dragusanu, prima aparitie langa un barbat dupa despartirea de Tate! Cine este misteriosul care i-a readus zambetul vedetei

B1 B1,
Bianca Dragusanu, prima aparitie langa un barbat dupa despartirea de Tate! Cine este misteriosul care i-a readus zambetul vedetei

Dupa ce Bianca Dragusanu a declarat ca nu o mai intereseaza ce se intampla in acest moment cu fostul iubit, Tristan Tate, si fiecare este liber sa mearga pe drumul lui, femeia a si pus in aplicare vorbele! Astfel,. continuă pe B1

Scandal in TELEVIZIUNE! Paruiala intre BIANCA DRAGUSANU si ANDA ADAM in direct! Da, la mijloc e VICTOR SLAV

Anda Adam si Bianca Dragusanu au ramas rivale dupa trecutul lor amoros cu Victor Slav. Acest lucru a iesit la suprafata in prima editie a emisiunii lui Victor Slav de la Kanal, unde cantareata a .

CUTREMUR in showbiz! BIANCA DRAGUSANU, rapita de un MILIARDAR celebru! A fost vazuta intr-un BOLID de sute de mii de euro!

Bianca Dragusanu a facut senzatie dupa ce a fost filmata la volanul unui bolid de 200. 000 de euro. Vedeta a explicat ca masina de lux, un Bentley Continental GT, nu ii apartine ci i-a fost imprumutat de.

Bianca Dragusanu sparge Instagramul cu cea mai sexy poza!

Bianca Dragusanu a incins inca o data internetul cu o poza extrem de sexy in care si-a aratat formele apetisante, fara nicio bariera.

CUTREMUR MONDEN! Vesti cumplite despre BIANCA DRAGUSANU! Nu si-a mai putut deschide OCHII! Din pacate s-a intamplat...(FOTO)

Bianca Dragusanu pare ca a trecut cu bine de finalul relatiei cu Victor Slav si de aventura cu Cristian Tate. Recent, vedeta a postat pe retelele de socializare o fotografie incendiara. Lipsita de inhibi.

Catalin Botezatu, dezvaluire in premiera despre Bianca Dragusanu: Este ca o felina pe care nu poti sa o inchizi intr-o cusca

Dezvaluire in premiera facuta de Catalin Botezatu despre Bianca Dragusanu ca femeie. Este ca o felina pe care nu poti sa o inchizi intr-o cusca. Ea trebuie sa traiasca in habitatul sau, sa.

Bianca Dragusanu e istorie! Tristan Tate si-a gasit o noua iubita, mult mai cunoscuta decat blonda

Tristan Tate si-a gasit o noua iubita! Nici bine nu s-a despartit de Bianca Dragusanu, ca acum se afiseaza fara nicio problema cu noua sa cucerire! O domnisoara care nu duce lipsa de admiratori, foarte.

Prima aparitie publica a lui Igor Dodon dupa accidentul rutier. Presedintele moldovean are o vanataie pe nas (VIDEO)

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut prima iesire publica, dupa accidentul de duminica, in care a fost implicat automobilul in care se aflau el si doi membri ai familiei sale. Seful statului a.

Florin Raducioiu, suprins de paparazzi intr-un restaurant de lux. DECIZIA RADICALA luata dupa despartirea de nevasta (FOTO)

Florin Raducioiu, fostul mare fotbalist din Generatia de Aur, pare sa-si revina dupa divort. in varsta de 48 de ani, Marele Blond depaseste momentele dificile provocate de despartirea de frumoasa.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2561 seconds )