Libnet.ro
UNICEF

22:47

Bianca Dragusanu sparge Instagramul cu cea mai sexy poza!

ADPM ADPM,
Bianca Dragusanu sparge Instagramul cu cea mai sexy poza!

Bianca Dragusanu a incins inca o data internetul cu o poza extrem de sexy in care si-a aratat formele apetisante, fara nicio bariera. continuă pe ADPM

CUTREMUR MONDEN! Vesti cumplite despre BIANCA DRAGUSANU! Nu si-a mai putut deschide OCHII! Din pacate s-a intamplat...(FOTO)

Bianca Dragusanu pare ca a trecut cu bine de finalul relatiei cu Victor Slav si de aventura cu Cristian Tate. Recent, vedeta a postat pe retelele de socializare o fotografie incendiara. Lipsita de inhibi.

Bianca Dragusanu e istorie! Tristan Tate si-a gasit o noua iubita, mult mai cunoscuta decat blonda

Tristan Tate si-a gasit o noua iubita! Nici bine nu s-a despartit de Bianca Dragusanu, ca acum se afiseaza fara nicio problema cu noua sa cucerire! O domnisoara care nu duce lipsa de admiratori, foarte.

Scandal in TELEVIZIUNE! Paruiala intre BIANCA DRAGUSANU si ANDA ADAM in direct! Da, la mijloc e VICTOR SLAV

Anda Adam si Bianca Dragusanu au ramas rivale dupa trecutul lor amoros cu Victor Slav. Acest lucru a iesit la suprafata in prima editie a emisiunii lui Victor Slav de la Kanal, unde cantareata a .

CUTREMUR in showbiz! BIANCA DRAGUSANU, rapita de un MILIARDAR celebru! A fost vazuta intr-un BOLID de sute de mii de euro!

Bianca Dragusanu a facut senzatie dupa ce a fost filmata la volanul unui bolid de 200. 000 de euro. Vedeta a explicat ca masina de lux, un Bentley Continental GT, nu ii apartine ci i-a fost imprumutat de.

Andreea Tanase, de la Tony Bulandra, a castigat Premiul pentru cea mai buna actrita, la HOP 2018

Andreea Tanase, angajata a Teatrului Tony Bulandra, a castigat Premiul pentru cea mai buna actrita, sectiunea individual la Gala Tanarului Actor, HOP, 2018, desfasurata la Costinesti, intre 3 si 6 septembrie.

Let`s Do It, Romania!Pe 15 septembrie, un milion de romani sunt invitati sa curete Romania la cea mai mare miscare civica de pe glob

Let`s Do It, Romania! anunta lansarea initiativei de curatenie World Cleanup Day, care isi propune ca, pe 15 septembrie 2018, sa mobilizeze toti romanii la cea mai ambitioasa actiune civica de pana acum. La nivel international, 150 de tari se unesc in cea mai mare miscare civica World Cleanup Day.

Vreme calduroasa n urmatoarele 10 zile din septembrie n cea mai mare parte a tarii

Vremea va fi calduroasa in urmatoarea decada a lunii septembrie in cea mai mare parte a tarii, pastrand caracteristicile sfarsitului de vara, in timp ce precipitatiile vor fi apropiate de normele climatologice ale intervalului, reiese din prognoza de specialitate, publicata de Administratia Nationala de Meteorologie ANM), citata de Agerpres.

Aceasta este cea mai eficienta dieta. A fost inventata in 1930 si are rezultate uimitoare

Inventata in 1930 de medicul Kelly D. Brownell, dieta cu grepfruit promite ca te scapa de 10 kg in 12 zile. Exista mai multe versiuni ale acestui plan de slabit, dar idea generala din spatele dietei consta in.

Cum iti imbunatatesti memoria mancand. Cea mai simpla metoda

Te concentrezi mai greu si ti se pare ca memoria iti joaca feste? Atunci e timpul sa iei masuri. Exista mai multe alimente care iti pot ajuta creierul, pe care ar fi bine sa le incluzi in dieta ta.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 22:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )