Libnet.ro
UNICEF

01:05

CUTREMUR in showbiz! BIANCA DRAGUSANU, rapita de un MILIARDAR celebru! A fost vazuta intr-un BOLID de sute de mii de euro!

B1 B1,
CUTREMUR in showbiz! BIANCA DRAGUSANU, rapita de un MILIARDAR celebru! A fost vazuta intr-un BOLID de sute de mii de euro!

Bianca Dragusanu a facut senzatie dupa ce a fost filmata la volanul unui bolid de 200. 000 de euro. Vedeta a explicat ca masina de lux, un Bentley Continental GT, nu ii apartine ci i-a fost imprumutat de. continuă pe B1

Macel in SHOWBIZ! Bianca Dragusanu, LOVITA de Tristan Tate! Fanii sunt in stare de soc! Si-au luat adio cu tipete si injuraturi

Despartirea dintre Bianca Dragusanu si Tristan Tate nu este mai este doar un simplu zvon. Dupa o disputa destul de serioasa in urma cu doua zile, plina de tipete si de injuraturi rupture ar fi devenit.

CUTREMUR MONDEN! Vesti cumplite despre BIANCA DRAGUSANU! Nu si-a mai putut deschide OCHII! Din pacate s-a intamplat...(FOTO)

Bianca Dragusanu pare ca a trecut cu bine de finalul relatiei cu Victor Slav si de aventura cu Cristian Tate. Recent, vedeta a postat pe retelele de socializare o fotografie incendiara. Lipsita de inhibi.

Bijuterie pe 4 roti! Bianca Dragusanu si-a tras masina de jumatate de milion de euro, dupa despartirea de Tristan

Bianca Dragusanu nu se sfieste deloc de la a se rasfata! Sub deviza viata e scurta, traieste-o la maxim, blondina nu s-a uitat la bani si a investit intr-o noua achizitie demna de un.

Circ intre Bianca Dragusanu si Tristan Tate. S-au despartit cu mega scandal! Tipete, injuraturi si vorbe grele aruncate

Cuplul momentului din showbizul romanesc s-a despartit! Povestea de iubire dintre Bianca Dragusanu si Tristan Tate s-a terminat in urma cu doua zile, dupa o cearta aprinsa intre cei doi. Citeste.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )