Libnet.ro
UNICEF

00:07

DRAMA in lumea mondena... Medicii au facut ANUNTUL TRIST, dupa ce NEA MARIN de la Antena 1 a scuipat sange: Din pacate...

B1 B1,
DRAMA in lumea mondena... Medicii au facut ANUNTUL TRIST, dupa ce NEA MARIN de la Antena 1 a scuipat sange: Din pacate...

Nea Marin a facut o dezvaluire socanta. Cand Bianca Dragusanu s-a speriat din cauza unor dureri in gat, Nea Marin nu s-a lasat impresionat de suferinta acesteia si, nervos, i-a marturisit faptul ca el a. continuă pe B1

DRAMA in muzica romaneasca! Medicii au facut ANUNTUL TRIST: Din pacate, este vorba de indragitul Horia Moculescu...

Horia Moculescu a vorbit in premiera despre starea sa de sanatate dupa ce, acum cateva luni, a suferit o operatie la picior. Sunt intr-o perioada mai dificila a vietii mele. M-am operat acum zece.

Ce tragedie... Din pacate, medicii au facut ANUNTUL TRIST: Este vorba de celebrul Giani din LAS FIERBINTI...

Constantin Dita, actorul care il interpreteaza pe Giani, in serialul Las Fierbinti, s-a confruntat recent cu probleme de sanatate. Cu toate acestea, celebrul actor a declarat ca aceste probleme nu vor.

E ca si MORT... Din pacate, anuntul trist a fost facut! OANA LIS e devastata: Fostul primar VIOREL LIS...

Desi Oana Lis a promis ca-i va fi alaturi sotului sau la bine si la rau, se pare ca vedeta se comporta de parca el nu ar exista. Potrivit celor mai noi informatii aparute in lumea mondena, sotia lui.

Din PACATE, anuntul TRIST a fost facut: Este vorba de fostul primar VIOREL LIS... Oana Lis a pregatit TAMAIA si...

Viorel Lis nu se simte deloc bine dupa accidentul vascular pe care l-a suferit acum cateva luni. Vestile triste au fost confirmate chiar de sotia sa, Oana Lis. Preferam sa fiu la emisiune cu el chiar daca eram.

BOMBA in lumea mondena: , din nou iNDRAGOSTITA! Cine e ALESUL si cand s-a iNTAMPLAT totul...

Dupa despartirea cu scandal de Marcel Toader, si-a gasit linistea alaturi de , iar in aceasta toamna cei doi ar urma sa isi uneasca destinele. Ei sunt deja casatoriti.

CUTREMUR in PSD! Fostul premier MIHAI TUDOSE a facut anuntul: DA, CANDIDEZ pentru functia de presedinte!

Fostul premier Mihai Tudose a anuntat pe pagina personala de Facebook ca va candida pentru functia de presedinte al organizatiei judetene PSD Braila. Decizia sa a fost luata dupa sedinta CExN de la Neptul.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )