Libnet.ro
UNICEF

11:16

Scandal in TELEVIZIUNE! Paruiala intre BIANCA DRAGUSANU si ANDA ADAM in direct! Da, la mijloc e VICTOR SLAV

B1 B1,
Scandal in TELEVIZIUNE! Paruiala intre BIANCA DRAGUSANU si ANDA ADAM in direct! Da, la mijloc e VICTOR SLAV

Anda Adam si Bianca Dragusanu au ramas rivale dupa trecutul lor amoros cu Victor Slav. Acest lucru a iesit la suprafata in prima editie a emisiunii lui Victor Slav de la Kanal, unde cantareata a . continuă pe B1

SOC in lumea mondena! BIANCA DRAGUSANU, prinsa in CAPCANA! IUBITA secreta a lui VICTOR SLAV iese la rampa: TOTUL se va intampla la noapte

Anda Adam si Victor Slav vor avea o aparitie de senzatie vineri la emisiunea Vulturii de noapte. Cei doi fosti iubiti vor canta impreuna ultimul hit al artistei, scrie cancan. ro. Anda Adam si Victor.

CUTREMUR in showbiz! BIANCA DRAGUSANU, rapita de un MILIARDAR celebru! A fost vazuta intr-un BOLID de sute de mii de euro!

Bianca Dragusanu a facut senzatie dupa ce a fost filmata la volanul unui bolid de 200. 000 de euro. Vedeta a explicat ca masina de lux, un Bentley Continental GT, nu ii apartine ci i-a fost imprumutat de.

CUTREMUR MONDEN! Vesti cumplite despre BIANCA DRAGUSANU! Nu si-a mai putut deschide OCHII! Din pacate s-a intamplat...(FOTO)

Bianca Dragusanu pare ca a trecut cu bine de finalul relatiei cu Victor Slav si de aventura cu Cristian Tate. Recent, vedeta a postat pe retelele de socializare o fotografie incendiara. Lipsita de inhibi.

Bijuterie pe 4 roti! Bianca Dragusanu si-a tras masina de jumatate de milion de euro, dupa despartirea de Tristan

Bianca Dragusanu nu se sfieste deloc de la a se rasfata! Sub deviza viata e scurta, traieste-o la maxim, blondina nu s-a uitat la bani si a investit intr-o noua achizitie demna de un.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1979 seconds )