Libnet.ro
UNICEF

20:02

Adevarul despre DIVORTUL lui Cabral de la PRO TV! De ce S-A iNCHEIAT, de fapt, casnicia indragitului PREZENTATOR TV

B1 B1,
Adevarul despre DIVORTUL lui Cabral de la PRO TV! De ce S-A iNCHEIAT, de fapt, casnicia indragitului PREZENTATOR TV

Cabral 42 de ani) este unul dintre cei mai indragiti prezentatoride la Pro TV. El se afla la al doilea mariaj. continuă pe B1

Cine e antreprenorul cu afaceri de peste 100 de milioane de euro care intra in Imperiul Leilor de la Pro TV

Cristian Onetiu, un antreprenor cu afaceri de peste 100 de milioane de euro, se alatura emisiunii Imperiul Leilor, care va fi difuzata de Pro TV.

Olimpia Melinte a dezvaluit ce se intampla cu serialul Vlad de la PRO TV. Cate episoade mai sunt

Vedeta din serialul difuzat pe PRO TV a dezvaluit detalii, in premiera, care in mod clar ii vor lua pe fani prin surprindere. Olimpia Melinte a facut declaratii despre serialul Vlad, cu putin timp in urma. De asemenea, show-ul a primit distinctia de Cel mai bun serial, in cadrul Premiilor TV Mania. Olimpia Melinte a .

O actrita care joaca in serialul Vlad de la PRO TV vrea sa plece definitiv din tara. Ce se intampla cu rolul ei

O actrita din iubitul serial Vlad vrea sa-si schimbe viata total. Aceasta isi doreste sa se stabileasca in strainatate, iar pasul cel mare ar vrea sa fie in anul ce urmeaza. Ce planuri are pentru 2020 si despre cine este vorba? O actrita din Vlad vrea sa se stabileasca in strainatate Vrea sa faca o .

Serialul Vlad Live Video pe Pro TV Vezi Online editia de luni, 2 decembrie

Luni seara, ca de fiecare data, cu incepere de la orele 20:30, Pro TV difuzeaza un nouepisod din Vlad. Serialul si-a creat o tinta sigura si cucereste audientele in aceasta toamna. lasand cu mult in spate posturile concurente. De altfel, ajunsa la sezonul cu numarul doi, povestea tine cu sufletul la gura in fata micilor .

Lovitura primita de Pro TV de la Antena 1. Cum au reusit umilintele vedetelor prin roast-uri sa surclaseze Vocea Romaniei

Postul de televiziune Pro TV a primit o lovitura grea de la rivala Antena 1, in seara de vineri, 29 noiembrie. Emisiunea iUmor a fost pentru prima data peste Vocea Romaniei la audiente, pe doua targeturi. Roast-urile de la Antena 1 s-au dovedit a fi mult mai mult pe placul publicului decat duelurile concurentilor lui .

Fratele lui Cornel Gales este iubitul unei cunoscute vedete din trustul PRO TV. Cei doi nu isi mai vorbeau de mai multi ani

Cornel Gales a murit duminica, pe data de 1 decembrie, in urma unui accident rutier, care s-a petrecut in Spania. Impactul de masina a fost confirmat in mod oficial de catre autoritati, iar fostul impresar se afla de aproximativ doi ani departe de Romania, pentru ca se stabilise in respectiva tara, in care si-a gasit .

Soc in televiziune: Antena 1 a dat lovitura, Pro TV a ramas de caruta! Iata CIFRELE ADEVARULUI

Lovitura de senzatie data de Antena 1 in ultimele zile. Lideril PRO TV a fost detronat.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 20:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )