Libnet.ro
UNICEF

14:00

BOMBA iN SHOWBIZ! Oana Matache a spus ADEVARUL despre sora sa celebra, Delia. Din pacate, vedeta isi da toti banii pe droguri (GALERIE FOTO)

B1 B1,
BOMBA iN SHOWBIZ! Oana Matache a spus ADEVARUL despre sora sa celebra, Delia. Din pacate, vedeta isi da toti banii pe droguri (GALERIE FOTO)

Delia sufera cumplit! CATALIN BOTEZATU, PRINS CU FOSTA LUI PITURCA! POZELE FIERBINTI AU AJUNS PE INTERNET! SARUTA CEL MAI BINE DE PE PLANETA FOTO) Cantareata a contactat o. continuă pe B1

Adevarul despre relatia dintre Simina si Whats Up. Cum si-a batut crunt Marius Ivancea logodnica in urma cu cinci ani

Simina si Whats Up au avut parte de cateva evenimente nefericite de-a lungul casniciei lor. Din nefericire, Whatss Up nu este la prima abatere, pentru ca el a batut-o crunt pe fosta sotie in urma cu cinci ani. Cum a fost relatia dintre Simina si Whats Up? Whats Up a ajuns in atentia presei din .

Adevarul despre relatia lui CRISTI BORCEA: O iubeste ca un nebun! VALENTINA PELINEL a aflat totul despre COPIL (GALERIE FOTO)

Cunoscutul jurnalist Cristi Brancu a vorbit recent despre relatia spumoasa dintre Cristi Borcea si Valentina Pelinel. Acesta a dezvaluit ca desi controversatul om de afaceri este cunoscut pentru multiplele sale.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )