Libnet.ro
UNICEF

11:16

Urmasii lui Elvis Presley, condamnati la nefericire: scandaluri, droguri, pedofilie, tradari si exces de chirurgie estetica

Adevărul Adevărul,
Urmasii lui Elvis Presley, condamnati la nefericire: scandaluri, droguri, pedofilie, tradari si exces de chirurgie estetica

Moartea nepotului lui Elvis readuce in cel mai dureros mod pe tapet destinele nefericite ale membrilor familiei Regelui RocknRoll, in legatura cu care se vorbeste despre un blestem, la fel cum s-a scris si despre familia Kennedy. continuă pe Adevărul

Nepotul lui Elvis Presley s-a sinucis. Benjamin semana leit cu bunicul lui celebru

La doar 27 de ani, nepotul regelui RocknRoll s-a sinucis. Benjamin Keough este fiul Lisei Marie, fiica lui Elvis Presley. Nepotul lui Elvis Presley s-a sinucis. Benjamin semana leit cu bunicul lui celebru Nepotul regelui RocknRoll a fost gasit mort de catre autoritati ieri, in casa din Clabasas, California. Duminica dimineata, in jurul orei 6:30 .

Nepotul lui Elvis Presley a murit la 27 de ani. Se banuie ca s-a sinucis!

Tragedie in familia Presley! Fiul Lisei Marie a murit la doar 27 de ani. Se crede ca tanarul despre care toata lumea spunea ca seamana incredibil de bine cu regretatul sau bunic, Elvis Presley, s-a sinucis! .

Tragedie uriasa! Nepotul lui Elvis Presley a murit la varsta de 27 de ani

Benjamin Storm Keough, fiul Lisei Marie Presley si nepotul lui Elvis Presley, a murit la varsta de 27 de ani din cauza unei rani prin impuscare. in urma cu un an, Lisa Marie a publicat o fotografie in care apare alaturi de toti copiii ei si toata lumea a remarcat cat de mult semana Benjamin cu bunicul lui, marele Elvis.

Nepotul lui Elvis Presley a murit la varsta de 27 de ani

Benjamin Storm Keough, fiul Lisei Marie Presley si nepotul muzicianului Elvis Presley, a murit la varsta de 27 de ani, aparent din cauza unei rani provocate prin impuscare, scrie presa americana.

A aparut raportul autopsiei nepotului lui Elvis Presley. Benjamin Keough s-a impuscat in cap, nu in piept, asa cum se credea

Au fost dezvaluite primele rezultate ale autopsiei nepotului lui Elvis Presley, gasit mort duminica dimineata in locuinta, cu o plaga impuscata la nivelul toracelui. Potrivit rapoartelor prezentate.

Nepotul lui Elvis Presley a murit la 27 de ani. Tanarul Benjamin Keough s-ar fi sinucis

Benjamin Keough a murit impuscat, duminica, primele cercetari aratand ca tanarul de 27 de ani, nepotul lui Elvis Presley, s-ar fi sinucis. Politia investigheaza circumstantele in care s-a produs tragedia, potrivit Mediafax.

Nepotul regretatului Elvis Presley a murit. Benjamin Keough s-a sinucis, impuscandu-se in piept

Fiul Lisei Marie Presley, Benjamin Keougha murit la varsta de 27 de ani. El a fost gasit fara viata intr-osuburbie a Los Angeles-ului, California, duminica dimineata. Nepotul lui Elvis.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )