Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Slav A FOST PRINS: EA este cea care I-A FURAT INIMA! Noua lui iubita este...

B1 B1,
Victor Slav A FOST PRINS: EA este cea care I-A FURAT INIMA! Noua lui iubita este...

Victor Slav este un parinte responsabil, chiar daca recent a fost implicat intr-un scandal privind consumul de droguri. continuă pe B1

HOPA! Victor Slav A FOST PRINS: EA este cea care I-A FURAT INIMA! Admiratoarele prezentatorului au ramas INTERZISE... (FOTO)

Victor Slav este un parinte responsabil, chiar daca recent a fost implicat intr-un scandal privind consumul de droguri.

Bianca Dragusanu, Alex Bodi si Victor Slav, intalnire de gradul 0. Motivul care i-a adus pe toti impreuna

Bianca Dragusanu, Alex Bodi si Victor Slav s-au intalnit cu ocazia unei zile speciale. Ce i-a adus impreuna pe cei doi fosti soti si actualul partener al Biancai? O zi deosebita i-a facut sa uite de orice ar fi fost intre ei, sa se comporte matur si sa se bucure pentru o anumita fiinta din .

CE LE MAI PLACE S-O FACA iN TREI... DEZMAT TOTAL, fara pic de rusine: Bianca Dragusanu, Alex Bodi si Victor Slav NU SE MAI ASCUND! (FOTO)

Joi este o zi extrem de fericita pentru Bianca Dragusanu si Victor Slav. BOMBA iN SHOWBIZ! BIETUL SMILEY! S-A iNTAMPLAT LA VOLAN! AVEA VITEZA MARE GALERIE FOTO) Fetita lor, Sofia, a implinit trei.

Cine este barbatul care a gasit cadavrul fetitei din Dambovita. De ce a avut un soc cand a vazut-o

Cine este barbatul care a gasit cadavrul Mihaela, fetita de 11 ani din Dambovita, ucisa si violata de un olandez? De ce a avut un soc cand a vazut-o? Cine este barbatul care a gasit cadavrul fetitei din Dambovita Mihaela, o fetita de 11 ani din Gura Sutii, judetul Dambovita, a fost data disparuta vineri .

HOROSCOP. Compatibilitate zodie Balanta. Care este cea mai compatibila zodie?

Compatibilitate zodie Balanta. Cand vorbim despre compatibilitatea zodiilor, ne referim la usurinta cu care se pot intelege doua persoane. Nu exista zodii incompatibile total, ci doar relatii care.

BOMBA MONDENA! O alta blonda celebra i-a furat inima lui Brad Pitt! Cine este femeia care il face fericit pe celebrul actor (FOTO)

Brad Pitt este indragostit din nou! iNCA O TRAGEDIE iN MUZICA ROMANEASCA! LACRIMI PENTRU GABRIEL COTABITA! S-A iNTAMPLAT LA PATRU ANI DE CAND A FOST BAGAT iN COMA GALERIE.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )