Libnet.ro
UNICEF

21:00

CUTREMUR MONDEN! Chef Florin Dumitrescu, CONECTAT LA APARATE! Detalii socante de pe patul de SPITAL

B1 B1,
CUTREMUR MONDEN! Chef Florin Dumitrescu, CONECTAT LA APARATE! Detalii socante de pe patul de SPITAL

Fanii celebrului bucatar Florin Dumitrescu au fost uimiti sa il vada pe acesta pe patul de spital. Juratul a publicat o imagine pe Instagram insotita de un mesaj prin care a anuntat ca este internat pentru o in. continuă pe B1

BREAKING NEWS! Chef Florin Dumitrescu, in STARE GRAVA! IMAGINI de GROAZA de pe PATUL de SPITAL. Celebrul bucatar a primit cea mai grea lovitura

Chef Florin Dumitrescu si-a speriat prietenii dupa ce a postat o fotografie de pe patul de spital. a S-A TERMINAT! MARIA GHIORGHIU ANUNTA URGIA: NE APROPIEM CU PASI REPEZI. Deocamdata,.

Chef Florin Dumitrescu a ajuns pe patul de spital. Cunoscutul bucatar a fost operat

Chef Florin Dumitrescu si-a ingrijorat fanii, dupa ce a postat o fotografie de pe patul de spitalpe contul sau de Instagram, Cunoscutul bucatar a fost operat.

Florin Dumitrescu a ajuns pe mana medicilor. Ce s-a intamplat cu juratul Chefi la cutite de la Antena 1

Florin Dumitrescu, juratul de la Chefi la cutite, la inceputul anului se pare ca a avut nevoie de o interventie chirurgicala. Acesta a facut anuntul, pe retelele de socializare, cu o fotografie in care apare pe patul de spital. Florin Dumitrescu a ajuns pe mana medicilor La inceputul anului se pare ca a avut nevoie .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )